Si zabilRoyalflush napísal:Tak to aby sme spravili hru, v ktorej sa bude behať LEN rovno, bude v nej realistická grafika.... a samozrejme nemôže chýbať orchester.
Assassin's Creed: Revelations
Re: Assassins Creed 3
Taka uz je - Google Streetview - akurat hudbu treba spustat z externeho prehravaca.Royalflush napísal:Tak to aby sme spravili hru, v ktorej sa bude behať LEN rovno, bude v nej realistická grafika.... a samozrejme nemôže chýbať orchester.
Aby tu nebol len off topic:
zdroj: tiscaliGrafický designér Assassins Creed 3 by chtěl děj hry zasadit na území Asie nebo Jižní Ameriky
-
Dimitri654
Expert
juzna amerika by sa mi pacila
asia ne
najlepsie rusko a hrat za Nikolaia Orelova 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fake by som povedal...ale páčilo by sa mi to veru. To je to obdobie v ktorom je Fable 3, šupa 
Ináč tam by už Ezio bol len bone-pile čo?

Ináč tam by už Ezio bol len bone-pile čo?
-
Dimitri654
Expert
"My father wanted this life, Anna, not I."
―Nikolai Orelov to his wife.

―Nikolai Orelov to his wife.
-
Sphinx
Addict
a co ruska verzia ?? AC 3 : The path of Jano (pribeh o komunistickom spionovy infiltrovanom na Slovensko) ? 
V trojke bude urcite uplne novy hrdina ako to bolo v pripade jednotky (altair) a dvojky (ezio).uplink napísal:Fake by som povedal...ale páčilo by sa mi to veru. To je to obdobie v ktorom je Fable 3, šupa
Ináč tam by už Ezio bol len bone-pile čo?![]()
-
Nadeo
Guru wannabe
Ani nieje iste, ze dej sa bude odohravat po eziovi, mozno sa bude odohravat este pred altairom, ktovie
-
Dimitri654
Expert
-
javatar
Hardcore addict
osobne si myslim ze ten obrazok je fake a ze v AC3 sa bude hrat v sucastnej dobe za desmona lebo Altairov aj Eziov pribeh boli vlastne len vedlajsie - hlavny dej je o boji medzi Assassinmi a Templarmi a hladanie "Piece of Eden"
Spoiler
a Assassins Creed 2 Brotherhood konci tak ze ten kus edenu nasli takze nemaju uz dovod niekoho pchat do analusu aby zistili kde to jablko je
Spoiler
Ale potrebujú ešte nájsť zvyšné chrámy.Aj keď neviem čo v nich má byť.To som len postrehol ku koncu hry.
Som si 100%tne isty ze AC3 sa nebude odohravat len v pritomnosti, take nieco by si ubisoft nedovolil. Musis si uvedomit ze gro hry je v pobehovani v krasnych a originalnych lokalitach z dob minulych, o tom ze skaces po strechas v jeruzaleme/benatkach/rime a strkas ludom noze do krku. Znie to debilne ale tak to je, pribehovu liniu animusu ako takeho a premostenie do pritomnosti si vacsina hracov velmi nevsima, alebo jej nerozumie. Je to skoda pretoze to je to najzaujimavejsie, ale je to tak. Len minoritna cast tuto dejovu liniu riesi a tak si ubisoft proste ani z marketingoveho hladiska nemoze dovolit vydat hru kde tu zaujimavu cast pre 70% hracov vypustia a ostane len ta ktoru doteraz vacsina neriesila, inak by predaje rapidne klesli. To eye-candy tam proste musi ostat, je to tvar serie.javatar napísal:osobne si myslim ze ten obrazok je fake a ze v AC3 sa bude hrat v sucastnej dobe za desmona lebo Altairov aj Eziov pribeh boli vlastne len vedlajsie - hlavny dej je o boji medzi Assassinmi a Templarmi a hladanie "Piece of Eden"Spoiler
a Assassins Creed 2 Brotherhood konci tak ze ten kus edenu nasli takze nemaju uz dovod niekoho pchat do analusu aby zistili kde to jablko je
-
Nadeo
Guru wannabe
A dalsia vec je, ze keby pobehujes celu hru v pritomnosti s hidden blade tak ta skor ci neskor niekto zastreli
(alebo by z toho bola strielacka...)
Uz vidim ako Desmond beha po mrakodrapoch 
mne by sa viac asc pacil bez toho Anusu (ci co to je
) take cudne mi to pride, mohlo sa to odohravat bez neho, bez pritomnosti, only the past
No a ty bohuzial zastavas majoritu hracov. Bez animusu by to bola len dalsia third person sekacka ako princ of persia, prave ta dejova linia v pozadi je napisana skutocne genialne a osobne si dovolim tvrdit ze som sa zatial s takouto pribehovou komplexitou v hrach este nestretol. Skutocne si nevies predstavit o co prichadzas ked tu cast hry ignorujes.
Gangy pls cerpas aj odinakadial nez priamo z hry? Lebo prave pribeh v realite mi nepripada byt hrou samotnou podany najlepsie (cosi ako HL - co z toho ze ma silny pribeh, ked hra sa mu venuje malo)
Len sa ti zda ze sa mu malo venuju, lebo sa v tom malo sparas. Cital si v kazdej hre maili? Odhalil si v AC2 a ACB pravdu? Osobne si myslim ze pokial na tieto dve otazky odpovies ano a hras AC s dostatocnou pozornostou pre detaili tak sa neda povedat ze sa tomu v hre venuju malo. Aj ked by to urcite islo aj viac, ale takto je to podla mna tak akurat, lebo ak chces vediet viac tak sa musis snazit viac a cim viac sa v tom rypes o to viac otazok nachadzas, ako pri loste. Ale ano, cerpam aj z AC:legacy, mam doma komixi aj knihy, videl som AC Lineage, vsetky hry (Okrem Altairs Chronicles) som presiel niekolkokrat a objavil vsetko co som mohol. V podstate sa da povedat ze hltam cokolvek co ma so seriou nieco spolocne a neviem sa nabazit