Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Re: Assassin's Creed 2

Príspevok od používateľa Matej18 »

čaute všetci ako sa skáče do výšky som vo venecii a tam na ten jeden wiev point sa mi nedarí vyskočiš pozeral som aj youtube a tam to je ale nejak divne vysoko skače čo tam treba stlačiť aby vyskočil tak vysoko ?? proste tam sa mu to podarí a mne nech stlačam čo stlačam nechce hore vyskočiť iba pozera hore a nič stlačam medzeru držím myš tlačítko a nič iba odskočí alebo skočí dole treba sa nejak naučiť skok alebo ako ? diky moc
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Dpc uz to tu bolo rozoberane desat krat tak sa laskavo nauc hladat. Musis pokracovat v pribehovych misiach.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Matej18 napísal:čaute všetci ako sa skáče do výšky som vo venecii a tam na ten jeden wiev point sa mi nedarí vyskočiš pozeral som aj youtube a tam to je ale nejak divne vysoko skače čo tam treba stlačiť aby vyskočil tak vysoko ?? proste tam sa mu to podarí a mne nech stlačam čo stlačam nechce hore vyskočiť iba pozera hore a nič stlačam medzeru držím myš tlačítko a nič iba odskočí alebo skočí dole treba sa nejak naučiť skok alebo ako ? diky moc
to ta naucia zlodeji ten skok a akurat na tom view pointe si to vyskusas
Yvory69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yvory69 »

Zdravím chalani potrboval by som poradit

Prešiel som 9 -tu sekciu a šiel som si asi po poslednú pečať asasínov ( je to v takej podzemnej jaskyni kde skočím do sena a jeden z dvojice strážcov sa zľakne a ked začne štuchať do toho ssena tak odtial vybehne potkan, toho jedneho zabijem a druheho dosť dlho nahanam a nakoniec ich tak zabijem asi 5 ) no a tu neviem preskákať po tých tičiach. Teda prvú tych na tom stlpe preskočím ale neviem skočiť dalej. Je na to nejaký dlhý skok alebo čo. Prosím Poraďte

Ďakujem

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 13:23)
OK už to mám
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Čaute neviem prečo ale stále keď reštartnem hru načítajú sa mi defaultne nastavenia ... A ešte pozeral som v inventári a tam nemám žiadne už zakúpené zbrane iba tie ktoré momentálne mám ... Neviete prečo?Alebo kde si vymním zbrane za niektoré iné ktoré som si raz kúpil?Kúpil som si fajn meč a teraz mám ten základný :(
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Vo vile Auditore v Monteriggioni, hned ako prides do vily, tak chod do lava a tam je zbrojnica :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Takze novy Assassins Creed je potvrdeny pod menom "Assassins Creed: Brotherhood". Vyjst ma okolo decembra v tomto roku a bude obsahovat aj samotny MP. Hlavnou postavou bude nadalej Ezio, a dej sa bude odohravat v Rime.

:)

Screen:

http://gamerant.com/wp-content/uploads/ ... erhood.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

andrew a čo to má spoločné s AC2? Ten assassin's creed ktorý spomínaš tu už má aj vlastnú tému.

Chcem sa opýtať či je už teda cracknutá verzia plne funkčná a o akej verzii sa bavíme. Ďakujem
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No už dlhší čas je plne funkčný.
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dobermann »

cawte chcem sa spitat nemate dakto savy na tuto hru potreboval by som na sekciu 5 save lebo moj je totalne doondiaty proste nacita v pohode ale pocas hry ma to hodi sem tam do windowsu biela obrazovka a potom naspat :(
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

pri nejakom súboji som strail svoj meč. Chcel som si ísť kúpiť nový, ale tam bolo napísané, že už ho mám. Určite to nebol ten čo som mal práve pri sebe, lebo som ho vzal prvému típkovi, ktorého som zabil.

Kde mám nájsť ten môj starý meč?
Snake160
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Snake160 »

Shwollo napísal:pri nejakom súboji som strail svoj meč. Chcel som si ísť kúpiť nový, ale tam bolo napísané, že už ho mám. Určite to nebol ten čo som mal práve pri sebe, lebo som ho vzal prvému típkovi, ktorého som zabil.

Kde mám nájsť ten môj starý meč?
vsetky tvoje zbrane su vo vile a ak zoberes nejakemu vojakovy zbran tak ezio ju automaticky po case odhodi
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Keď ti "odhodí" meč tak choď do vily v Monteriggioni a tam v zbrojnici ho máš.
macik16
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa macik16 »

Prosim poradte ako sa v benatkach vysplham na tu kostolnu vyhladkovu vezu bo sa mu tam necchce vysplhat diki moc. :|
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kód: Vybrať všetko

Prosim poradte ako sa v benatkach vysplham na tu kostolnu vyhladkovu vezu bo sa mu tam necchce vysplhat diki moc. :|
Matej18 napísal: čaute všetci ako sa skáče do výšky som vo venecii a tam na ten jeden wiev point sa mi nedarí vyskočiš pozeral som aj youtube a tam to je ale nejak divne vysoko skače čo tam treba stlačiť aby vyskočil tak vysoko ?? proste tam sa mu to podarí a mne nech stlačam čo stlačam nechce hore vyskočiť iba pozera hore a nič stlačam medzeru držím myš tlačítko a nič iba odskočí alebo skočí dole treba sa nejak naučiť skok alebo ako ? diky moc
Ba-Yo napísal: to ta naucia zlodeji ten skok a akurat na tom view pointe si to vyskusas
bolo to asi 9 prispevkov nad tvojim ,druhykrat ked sa budes nieco pytat tak si pozri aspon tu jednu stranu ci sa to tu uz neriesilo :!:
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Nie som si istý či to sem patrí ... ale nechcel som zakladať zbytočne novú tému ...

Stala sa mi taká vec, že mám verziu AC II aj Splinter Cell: Conviction od SKIDROW. Najprv som mal AC II ale nainštaloval som SC a hral chvíľu ten ...dnes som asi po týždni chcel zapnúť AC ale zistil som, že tam už nemám save :/ . Myslím, že ten od SC ho prepísal alebo čo :( . Dalo by sa to nejako navrátiť ... alebo kde sa podel ten save?? nemohol len tak zmiznúť...

ďakujem za rady
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ten SAVE uz nenajdes ... mne na Conviction vzdy vymazalo save ked som dal novy crack a na AC II to bude podobne
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

ďakujem za potvrdenie, že som v r*ti ... :cry: asi sa rozplačem ...
mocard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mocard »

ja som crack na ac2 menil a savy mi ostali ..nic sa crackom nezmenilo
Kristiann1994
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kristiann1994 »

Caute . Chcem sa spytat nemohol bi mi niekto poslat svoj save . Svoj som omylom vymazal a nechce sa mi to hrat odznova . Najlepsie ak ste niekde na zaciatku benatok alebo zabiti emilia v jeho vile , alebo aj v zaciatok toskanka . Vdaka .
Napísať odpoveď