Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
Na PC ta hra bude aj s ceskymi titulkami. Na xbox len v EN. Mne sa hra tiez velmi paci a multiplayer tiez. Velmi ma chytil
Sice len na tyzden, ale za ten cas som stihol dat 30 level z 50 
Zdravím,
chcem sa opýtať či neviete ak by som si kúpil Assassin creed Brotherhood original na PC tak či by sa hra dala hrať iba z vloženým DVD v mechanike alebo aj bez...ďakujem za odpovede.

chcem sa opýtať či neviete ak by som si kúpil Assassin creed Brotherhood original na PC tak či by sa hra dala hrať iba z vloženým DVD v mechanike alebo aj bez...ďakujem za odpovede.
-
JeffHardyy
Light Professional
no ak tam bude ten uplay tak asi treba dvd...alebo len učet,jedna z týchto možností
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uplay tam je a dvd nebude potreba. bude potreba permanentne pripojenie k netu
Ubisoft povedal ocislovane Assasins Creed = novy hlavny hrdina
Aha dík...a ešte niečo...bude môcť jeden CD key použiť viac počítačov(vrespektíve ľudí)alebo haždý bude musieť použiť iný ... ??

-
Sphinx
Addict
Je to ako steam ak s nim mas skusenost. Moze aj via ludi ale nie naraz. Hra je viazana na ucet cize 1cdkey=1ucet = neobmedzene hracov pokial to darujes/predas atp
-
DeJF
Addict
Sphinx stále pripojenie k netu už nebude treba .
//Nevšimol som si že si chcel podloženie.
//Nevšimol som si že si chcel podloženie.
-
lekoklatik
VIP
DeJF môžeš to niečím podložiť?
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 10:46)
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 10:46)
-
Ba-Yo
Light Professional
lekoklatik: DeJF asi nie ,ale ja môžem:
Kód: Vybrať všetko
http://assassin.herniweb.cz/news/1012-ubisoft-po-avuje-v-drm-ochrane-svojich-titulov-
lekoklatik
VIP
Som rád že som sa opýtal, pretože tiež som si niečo ohľadom DRM od Ubisoftu prečítal.
jedná sa o http://games.tiscali.cz/byznys/ubisoft- ... ecne-54616 .
Tento článok sa mi pozdáva dôveryhodnejší z jediného dôvodu. Oni tam vyslovene nepíšu o tom či ochrana bude, alebo nebude.
Oni na rozdiel od tvojho odkazu konštatujú.
Takže výrok DRM už u hier od Ubisoft (napr. AC:B) nebude, je veľmi odvážny a podľa mňa dosť zavádzajúci, nakoľko Ubisoft sám sa k tomu nejak obšírnejšie údajne nevyjadril.
jedná sa o http://games.tiscali.cz/byznys/ubisoft- ... ecne-54616 .
Tento článok sa mi pozdáva dôveryhodnejší z jediného dôvodu. Oni tam vyslovene nepíšu o tom či ochrana bude, alebo nebude.
Oni na rozdiel od tvojho odkazu konštatujú.
Takže výrok DRM už u hier od Ubisoft (napr. AC:B) nebude, je veľmi odvážny a podľa mňa dosť zavádzajúci, nakoľko Ubisoft sám sa k tomu nejak obšírnejšie údajne nevyjadril.
Sphinx trochu som to nepochopil ako si miyslel to "1ucet = 1cd key" a "moze viacej hracov pouzit ten isty cd key,ale nie v tom istom case"...sorry ze mi to nedopaluje,ale mozes mi to este raz vysvetlit ? Bude sa teda dat pouzit ten cd key viac krat,alebo iba raz(na jednom pc) ..???? 
-
Sphinx
Addict
ze ked si raz regnes key na ucet uz sa nebude dat menit.. ale mozes podarovat/predat udaje a hrat moze aj iny clovek no nie v ten isty cas
jaj takze dajme tomu ze to budem chciet hrat s bratom naraz,kazdy na inom PC,ale to nepojde,on musi pockat az kym dohram ja,a prihlasy sa na moj ubisoft ucet ?
-
JeffHardyy
Light Professional
hej lebo hra je viazaná za jeden učet len
Dpc...sorry za tolko spamu,ale este posledna vec...bude sa to dat nejako obyst tento sprosty sytem 1 ucet = 1 cd key ? vrespektive budu sa hned po vydani dat na internete opkukat viac cd keyou ? proste som si to kupil(pretoze ostatne assasiny som stahoval)lebo tam bude aj multiplayer...tak by som bol dost nasraty,ak by to neslo na viac pocitacov...

-
2janci2
Medium Professional
ved to je uplne normalny postup... vo vacsine sucasnych hier sa viaze CD-key na jeden ucet, cez ktory sa mozes prihlasit na lubovolnom PC... si myslis, ze si kupis original hru a budes to moct hrat na 50 roznych uctoch? ved to je nezmysel
-
Sphinx
Addict
Hrat to mozes na akom kolvek pc teda ak to zvladne. A lupovat to koli mp heh ten je ridne onicom s nazil som sa tomu prist nna chut ale efekt sa nedostavil, jednoducho tato hra nie je na mp stavana je ro len dalsi pokus o vymamenie viac penazi, jednoducho pride mi blbost hladat real player medzi npc hracmi ktori kazdy vizdra rovnako toho spravneho v arene ktora sa tvari ako mesto. Mozno sa ti to zapaci ale jednoducho tato hra je cisty Sp
zla sprava pre tych co cakali ze brotherhood vide uz vo february
http://assassin.herniweb.cz/news/news.php?readmore=1014

http://assassin.herniweb.cz/news/news.php?readmore=1014
-
JeffHardyy
Light Professional
ten mesiac nás nezabije