ASUS A6KM(odpalena grafika)
-
jaroslavzatko
Medium Expert
ASUS A6KM(odpalena grafika)
Mam problem pri spustani notebooku sa nic nezobrazi, monitor reaguje na zvysenie a znizenie jasu, samotny notebook ide asi 5sekund, na monitore je len seda obrazovka, cez vystup na TV zobrazuje len kocky zelenej modrej cervenej....jednoducho nieco zobrazi. Bude to odpalena grafika, alebo to moze sposobovat nieco ine? Pripadne poradte co sa s tym da robit, dik. Do biosu sa nedostanem, F2, tab ani ESC nereaguju. (je mozne ze sa prehrial).Ak by to bola grafika, ma niekto postup na vymenu grafiky, bola by moznost kupit inu a preletovat)?
vsetky indicie ukazuju na odpálenu grafiku ako hovoríš..mno pokial ten notebook ma vymenitelnu grafiku tak by sa snad dalo cez inzeraty zohnat nejaky notebook s tou grafikou co mas odpalenu..niekto kto predava na suciastky NB a potom VGA vymenit ale za opacnych okolnosti..pravdepodobne novu zakladovku ale to je nakladne ajk hovado ak by si chcel novu..alebo zase sa to da riesit tak isto ako stou grafikou..moznosti je viacero no ja by som asi uz kupil potom new book
-
jaroslavzatko
Medium Expert