Asus M50VCseries
Asus M50VCseries
Zdravim mam book Asus M50VCseries a ma to jeden problem ... vedla klavesnice to ma take cidlo ktore ked zhasnem svetlo v izbe alebo je tam tma tak automatikcky spusti daco co mi stmaven dispelej neviete co stym nikde to neviem vypnut ...

Notebook ASUS M50VCseries
Ja mam ten isty notebook ale neviem presne co myslis je tam napis :"Altec Lansing" ??? alebo co ine lebo mne nic neztmavne ked zhasnem a je tma ...
-
vladenko007
VIP
Tak taketo veci to mne nerobi, v podstate to u mna funguje tak ako ma a vobec ma to nerusi a prave vdaka tomu senzoru som si zvykol pracovat na takych 70% rozsvietenia a 100% je mi dnes uz vyslovene neprijemnych, co je urcite dobre. Jedine co mi na tom vadi je ze proste nemozem nastavit uplne maximalne podsvietenie ake to da aj ked to niekedy potrebujem.
Ja mam tiez podobny problem no mal som to tak ze som preinstaloval windows a ked som zacal Instlovat ovladace a po restarte PC mi automaticky stmavla obrazovka a teraz neviem asi zato moze ovladac "SPLENDID" alebo nieco ine no tak nevie mi niekto povedat oco ide ?
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 2:06 )
Ak chcete vypnut ten senzor na jas obrazovky tak stlacte "Fn+A"

//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 2:06 )
Ak chcete vypnut ten senzor na jas obrazovky tak stlacte "Fn+A"