ASUS notebook CMOS chyba

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ezechiel88
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ASUS notebook CMOS chyba

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Zdravim mam mensi problemik. Na booku X51R mi z nicoho nic vypysuje chybovu hlasku typu CMOS battery low, akoze dost divne kedze taka baterka predsa vydrzi roky :D noo ale to neni ten hlavny problem book uz nechce ani nastartovat proste za rozvrci nic... cas od casu nabehne post ale tam vyhodi CMOS.bla bla bla....... a F2 to resume tak to dam (F2 je na vstup do biosu ).. no leze on si zacal odo mna pytat heslo fagan jeden. Heslo som ta v zivote nedaval.. v manualy nic take ako ze default heslo nieje ... najlepsie je ze, ASUS ma skvelu podmienku ze ak je dodavany s OS tak ak tam nieje orig. tak neuzanju reklamaciu ,, nuz ja som po tyzdni skonstatoval ze giga ram a 1.6 celeron je na vistu proste malo a vydrz baterie bola mizerna. Tak som si tam nahodil XP... prosimvas poradte mi uz som z toho zufaly za 8 dni mam skusku a vsetko je v nom :cry: .... a to nehovorim o veciach co uz spat nenadobudnem..
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takze vyriesene chyba je priami v doske tato seria to ma poruchove .. book ide na reklamaciu aj bez disku :) MOZETE :lock:
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ezechiel88 napísal:Takze vyriesene chyba je priami v doske tato seria to ma poruchove .. book ide na reklamaciu aj bez disku :) MOZETE :lock:
mam ten isty book a robilo to len sem tam :P uz to nerobi ....
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak keby si volal do ASUS servisu tak by ti povedali ze ta seria ma vadnu dosku ;-) ,, mne to tiez zo zaciatku robilo sem-tam az to doslo do tohoto ...
Napísať odpoveď