vdaka
asus notebook wifi
asus notebook wifi
cawte nemal niekto z vas rozobraty notebook asus A6M q50 ? chcel by som vediet ci by sa dala z vnutra notebooku dakde zapojit a vyviest von antena na WIFI.bo pre dobry signal musim davat do okna cely notebook
tak by som to chcel vyriesit externou antenou.pomozu aj fotky rozobrateho notebooku.
vdaka
vdaka
Re: asus notebook wifi
da sa wifi je umiestnena vedla RAM kariet ma svoj kryt.patex napísal:cawte nemal niekto z vas rozobraty notebook asus A6M q50 ? chcel by som vediet ci by sa dala z vnutra notebooku dakde zapojit a vyviest von antena na WIFI.bo pre dobry signal musim davat do okna cely notebooktak by som to chcel vyriesit externou antenou.pomozu aj fotky rozobrateho notebooku.
vdaka
Ale dalo by sa na klbe dispalaya medzi vga adapterom a vetrakom je odsrobovatelna krytka tade vedu droty na antenu, ak by si si urobil otvor na tej krytke a dal am nejaky konektor a prepojil ju z tych (cierny a biely kablik) kablikov tak mas elegantne riesenie, odporucam co najmensi konektor.
Doplnenie:
Kukol som si ho este, lebo ho mam rozobraty, tak dalo by sa tiez od karty priamo natiahnut novy dvoj zilovy kablik (zmesti sa ku povodnemu ak sa velmi chce) a ten vyviest von tym kanalikom na zadnu cast NB pri klbe.