asus reklamacia
asus reklamacia
chcel by som sa opytat mam notebook tejto znacky...ako a kde ho mam reklamovat ...ma s tym niekto nejake skusenosti...dakujem.
Nemám skúsenosti.. ale logicky buď ho zanesieš k obchodníkovi, od koho si notebook kúpil, alebo si reklamáciu uplatníš priamo u Asusu: http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
Práveže pokiaľ viem, tak ASUS nemá žiadny autorizovaný servis na Slovensku, treba ho poslať do čiech cez ten formulár alebo priamo predajcovi (eshopu). Odoslanie cez ten formulár je zdarma.. prečítaj si podmienky.
Ale keď má niekto inú skúsenosť, sem s ňou.. bo aj ja pokukujem po notebooku Asus a ak náhodou sa niečo stane..

Ale keď má niekto inú skúsenosť, sem s ňou.. bo aj ja pokukujem po notebooku Asus a ak náhodou sa niečo stane..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Teraz kamos reklamoval asus NB..Treba to dat priamo cez ten formular do ceska..Oni si pre dany notebook pridu priamo k tebe domov (zdarma), odvezu si ho.."opravia" a privezu ti ho naspat domov (zdarma).
Takze tak..
Skusenosti? Velmi zle..Kamosovi vratili notebook este v horsom stave (co sa tyka danej zavady, neopraveny spat..Asi ho len povozili, alebo co..
K tej reklamacke, ked ti ho pridu vyzdvihnut potrebujes kopiu faktury, kde je jasne, kedy si ho kupil...
Takze tak..
Skusenosti? Velmi zle..Kamosovi vratili notebook este v horsom stave (co sa tyka danej zavady, neopraveny spat..Asi ho len povozili, alebo co..
K tej reklamacke, ked ti ho pridu vyzdvihnut potrebujes kopiu faktury, kde je jasne, kedy si ho kupil...
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To seriove cislo myslim netreba vyplnovat, ale hlavne si to po vyplneni odosli nech to nemusis potom znovu. Takze najprv vyplnis, vytlacis az potom kliknes na odoslat
Veci si zalohuj, mna kurier prekvapil ze prisiel skor v ten den ako som predpokladal a nemal som zalohovane data tak som o ne prisiel pretoze mi neopravili notebook a vracaju mi peniaze takze si ich naozaj zalohuj! Ja som vtedy notebook nemal ani zabaleny v krabici, zacal som ho balit az ked mi zavolal kurier. Na prednu stranu nalepis ten vytlaceny formular a dnu das (ja som dal radsej len kopiu) fakturu a onen notebook.
Je otazne ako si k tej strbinke na displeyi prisiel...a plast co je pod chladenim na NTB je stavany tak ze prevadzkovu teplotu NTB by mal zvladnut bez zmeny vo strukture tak ja neviem ci to uznaju, skor typujem ze to bude povazovane ako mechanicke poskodenie, ktore vzniklo nespravnym pouzivanim. A budes 30dni bez NTB.
No tú štrbinu a pokrivené chladenie mám od začiatku ako som kupil notebook. Nezaoberal som sa s tým skôr pretože je to fakt veľmi malé (štrbina 1 mm a chladenie 2 mm skrivené). Odfotil by som to ale na fotke to nevidieť. Štrbinu vidno iba voľným okom aj to na čiernom alebo bielom pozadí. Asi bude lepšie opýtať sa na predajni či to má zmysel reklamovať.