Asus Zenfone 5 - Wifi
Asus Zenfone 5 - Wifi
Sestra si kúpila Asus, ale keď sa pripojí na wifi, ktorú máme doma, len ju to napojí asi na 5 sekund a potom znova odpojí. Ja mám Galaxy S2 ide mi wifi normálne, aj keď som mal xperiu pro tak mi tak isto išla wifi normálne. Kde môže byť problém ?
Re: Asus Zenfone 5 - Wifi
Toto som riešil na Asus Zenfone 4 čo má frajerka. Má na tom antivírus McAfee? Nech ho vyhodí z telefónu, alebo v nastaveniach vypne funkciu, ktorá má niečo z Wifi. Ten posratý McAfee odpájal telefón z každej Wifi siete, ktorá nebola nejako zabezpečená.
Re: Asus Zenfone 5 - Wifi
Áno v McAfee treba vypnúť zabezpečenie na wifi.
Prípadne ešte skontroluj nastavenia. Choď do Nastavenia - WI-Fi - Rozšírené (Rozšírené nastavenia Wi-Fi, je to "tlačidlo" také tri bodky nad sebou resp. prerušovaná čiarka). Tam je okrem iného funkcia "vyhnúť sa nekvalitným pripojeniam - nepoužívať sieť Wi-Fi, pokiaľ nemá dostatočne kvalitné internetové pripojenie". Ja som mal túto funkciu aktívnu, čo tiež môže blokovať pripojenie k niektorým wifi sieťam. Pre istotu som ju vypol a wifi funguje ok
Prípadne ešte skontroluj nastavenia. Choď do Nastavenia - WI-Fi - Rozšírené (Rozšírené nastavenia Wi-Fi, je to "tlačidlo" také tri bodky nad sebou resp. prerušovaná čiarka). Tam je okrem iného funkcia "vyhnúť sa nekvalitným pripojeniam - nepoužívať sieť Wi-Fi, pokiaľ nemá dostatočne kvalitné internetové pripojenie". Ja som mal túto funkciu aktívnu, čo tiež môže blokovať pripojenie k niektorým wifi sieťam. Pre istotu som ju vypol a wifi funguje ok