MP4-22 napísal:kupil som HD 2600XT s GDDR4 mno aj kvoli lepsiemu akceleratoru videa
gratulujem, prave si sa totalne o***al
Cele forum Ti radi X1950PRO a Ty zoberies 2600XT. Tak naco sa pytas? Neboj sa, je medzi nimi len priepastny rozdiel...
MP4-22 napísal:uplink z akeho datumu mas tie testy?
mp4 to je toms hardware, "ever" aktualne. Myslim ze nove ATi drivery nespravili, nerobia a ani nespravia zazraky. Ak mas nejake testy v prospech 2600XT tak ich sem hod, budme len rad ze sa opat zacalo darit ATi s novymi vyrobkami, inac je to irelevantne.
uplink napísal:mp4 to je toms hardware, "ever" aktualne. Myslim ze nove ATi drivery nespravili, nerobia a ani nespravia zazraky. Ak mas nejake testy v prospech 2600XT tak ich sem hod, budme len rad ze sa opat zacalo darit ATi s novymi vyrobkami, inac je to irelevantne.
nove ovladace zvysuju vykon a odost a este aj budu Catalyst Team vzdy zaostava ale to neva....ja som tu VGA zabral kvoli tomu ze som ju mal za posahanych 2500sk
MP4-22 napísal:nove ovladace zvysuju vykon a odost a este aj budu Catalyst Team vzdy zaostava ale to neva....ja som tu VGA zabral kvoli tomu ze som ju mal za posahanych 2500sk
uplink napísal:gratulujem, prave si sa totalne o***al
Cele forum Ti radi X1950PRO a Ty zoberies 2600XT. Tak naco sa pytas? Neboj sa, je medzi nimi len priepastny rozdiel...
Toto nie je ani tak problém hardwaru (Radeoni HD 2xxx technologicky zašľapujú GeForce 8xxx do zeme) ako skôr ovládačov. Tam je pes zakopaný, to je fakt. Ja som ju tiež kúpil a som maximálne spokojný. Napr. Quake 4 mi šiel "hladko" (tu som bol brzdeným malým množstvom RAM) pri rozlíšení 1280x1204. HL2 na plné pri rovnakom rozlíšení. A že by som niečo zahrnul i s tých nových hier: Jericho. Demo som si zahral na max. detailoch so všetkými efektami pri rozlíšení 1024x768. Šlo to ako nožom do masla. Tak neviem no, ale ja som s ňou výsostne spokojný.
Koho zaujima, ze je technologicky vyspelejsia, ked vykon je stale na strane nVidie, resp. starsej rady ATi? To akoby si povedal, ze Trabant ma kolesa umoznujuce rychlost 300km/h tie su vsak nanic, kedze motor ma uz pri 100km/h akurat dost.