Ati mobility radeon HD5650 driver update
Ati mobility radeon HD5650 driver update
pomozte mi ja uz neviem co mam robit chcem si updatnut driver na GPU lebo mam tam verziu 8.6 a nova uz je 11.5....a nejde mi ju updatnut ....normalne idem na original stranku ATI a tam zadam svoju grafu OS a dam download ale ked dam instalovat tak napise ze GPU neni kompatibilna a pri tom som stiahol spravne
Re: Ati mobility radeon HD5650 driver update
Ak si nesťahoval odtialto, tak skús http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... loads.aspx
Pod Motherboard/Integrated Video Drivers vyber OS a stiahni
Pod Motherboard/Integrated Video Drivers vyber OS a stiahni
skusim a poviem potom vysledok
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 17:21)
takze teraz nic nenapisalo....catalyst mam 11.5 ale display driver len 8.5 ci tak dajak
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 17:26)
yeaaaaaaaaa uz je to co som chcel dakujem za pomoc uz vidno ze je to novsia verzia BC2 sa nacitava za 5 sek
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 17:21)
takze teraz nic nenapisalo....catalyst mam 11.5 ale display driver len 8.5 ci tak dajak
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2011, 17:26)
yeaaaaaaaaa uz je to co som chcel dakujem za pomoc uz vidno ze je to novsia verzia BC2 sa nacitava za 5 sek
Verzia Catalystu a Display driveru je veľmi veľký rozdiel.
to som si uz vsimol teraz vdaka dencovy mam vsetko tak ako my byt......catalyst mam 11.5 a aj diyplay driver ma byt 8.85 coz ho mam aj ja........teraz je tu uz o inom jak to vsetko ide rychlejsie a min o 5 fps mam pri hrach viacej
a jak si to instaloval? len si stiahol ten catalyst 11 a nahodil ho?
Ja som pri pokuse updatnut 3470 zostal na 8.6 pretože iné nebol schopný Mobility Modder modifikovať (či čo to robí), dá sa ta karta nejak updatnut ?