Audio vystup na prednej strane "bedni"

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Audio vystup na prednej strane "bedni"

Príspevok od používateľa kukiak »

Takze, mam taky problem...Na mojej beni je v predu klasicky vystup na sluchadla,mikrofon atd...Lenze problem je ze nefunguje...Logicky som si povedal, ze asi teda nebude spojeny so zvukovkou..lenze zvukovka je ON BOARD...Tie konektory su vedla USBciek..Ked sa chcem pozriet blizsie ci je tam vyvedeny nejaky kabel, zavadzia mi disk...
Takze chcem sa opytat ci sa to vobec rozbehat aby som si mohol tie sluchadla vopchat do predu do bedne, ze to nejakym sposobom da spojit s on board zvukovkou alebo lahsi sposob co ma napada..existuje nejaka "prdlzovacka" co mi vlastne z klasickeho audio vystup zo zadu zo zvokovky predlzi kablom o cca 1,5m ? nechce sa mi strapnovat v obchode, tak sa chcem radsej ujistit tu..dik za napady :)
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

nemáš náhodu dosku MSI??? ja mám totiž dosku od nich robí mi presne to isté, lenže nejdú ani predné USB

a ten kábel si myslel niečo takéto?? ak hej tak by to mali mať v každej elektropredajni
Prílohy
cable
cable
img.jpeg (6.62 KiB) 707 zobrazení
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Presne tak mam MSI..nechcem trepnut blbost, kedze nemam tu od nej ziadnej papiere..ale viem ze je to HROZNY sh1t bez agp/pci locku :/..pre socket 754..rposte kancelarska doska...
No dik za ten obrazok, aspon viem ze to existuje, cize ak nepojde, inak dam dozadu rozdvojku, do jednej repraky a druhej tu predlzovacku :)
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Tie konektory na bedni musíš pripojiť na základnú dosku (budeš musieť zistiť akú máš základnú dosku, aby si vedel ako to zapojiť).
m4jor
Medium Star
Medium Star

na tú rozdvojku pozor lebo ja ked idem cez rozdvojku tak mám zvuk len mono, ale to možno robí aj tá moja rozdvojka takže tak...ale istý si niesom vôbec
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

je to tato doska http://www.agneovo.sk/clanek.php?id=6129

Dlasi objav z toho miesta kde su tie vystupy..ide 5 kablov.. 2 su zapojene do dosky a 3 su volne..predpokladam ze to asi budu oni...teraz uz len prist nato kam ich vopchat :D

takze som si isty ze su to oni..je na nich napisane nieco MISC power,ground,HPOUT..lenze nikde nevidim "diery" kam to vopchat...Kua a to som si myslel, ze som pokrocily pouzivatel PC :lol:
m4jor
Medium Star
Medium Star

povedal by som že to do tej dosky ani nezapojíš, lebo ja tam na to kolíky ani nevidím..... :shock:

ješišmária je som slepý, opravujem sa, sú tam :D :oops:
dik chrono
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Ale sú tam :) Sú vľavo dole (pod PCI slotmi) a sú označené JAUD1.

// chrono: Teda v manuáli sú vľavo dole. Na to obrázku na BGS Levi je vľavo hore.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fuu..dnesna misia dna splnena..dik hosi :)
Napísať odpoveď