Audioknihy
-
Blackout147
Medium Expert
Audioknihy
Caute, knihy necitam, ale mal som cestovat cez vikend niekolko hodin, tak som si chcel spestrit soferovanie. Napadlo mi vypocut si audioknihu. Kupil som si po dlhom vybere "Vim, ze mas dusi" od Jeremyho Clarksona(len preto, ze ho poznam z topgearu
) s nahovorenim od toho isteho typka co ho dabuje do cestiny a velmi sa mi to pacilo. 5 hodin pocuvania sa zdalo polovicu menej
. Co odporucate si vypocut? Nestratim sa v tom ak si pustim napriklad hry o truny?
Re: Audioknihy
ak je to nacitane zivymi osobami, malo by to byt fajn. ja som ale pocuval par kapitol GoT citanych programom a zaspaval som po par minutach a to som bol v kancelarii. takze pri soferovani neodporucam
ak ta zaujima fantasy, tak skus audioknihy diel Dura Cervenaka
ak ta zaujima fantasy, tak skus audioknihy diel Dura Cervenaka
Ja zaspávam pri všetkých audioknihách, ktoré číta stroj alebo človek. Osobne preferujem rozhlasové hry, sú živšie.. odporúčam navštíviť Království mluveného slova.. 
-
Blackout147
Medium Expert
Ja prave neviem co ma zaujima, asi vsetko kvalitneho/dobre spracovaneho. Pri serialoch bolo jedno aky je to zaner, kym to bolo dobre spracovane, snad to bude platit aj pri knihach
. Ta kniha od Jeremyho Clarksona bola o strojoch, o ktorych hovoril zaujimavosti a cloveka to nenudilo. Kludne by som pocuval aj knihy o technike a podobne, len neviem, ktore su dobre napisane a nahovorene(pocuvat program hovorit nechcem
). A pozriem si vase tipy, dik.