caute chalani ak uz nemate zaujem hrat moju 2. sutaz mozem uzvriet takze druhu sutaz vyhral mspeedo s malym anskokom ale predsa a tu je celkove poradie 2.sutaze
1.mspeedo 10b
2.lukkAas 6b
3.Aiden 4b
a este pridavam celkove hodnotenie po 1 a 2.sutazi
Tak bude sa hrat Ninja Mono a pesnicka Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes. Original verzia ma cez 8 minut, tak som to skratil na 4:42, stahovat mozete do skoncenia sutaze z mojej stranky http://mspeedo.yweb.sk/docs/ (nazov Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes (hojko).mp3).
Hra sa do 15.03.2008 (sobota) 20:00, potom vitaz meni...
mspeedo napísal:Tak bude sa hrat Ninja Mono a pesnicka Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes. Original verzia ma cez 8 minut, tak som to skratil na 4:42, stahovat mozete do skoncenia sutaze z mojej stranky http://mspeedo.yweb.sk/docs/ (nazov Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes (hojko).mp3).
Hra sa do 15.03.2008 (sobota) 20:00, potom vitaz meni...
Mne sa praveze konecne paci A hlavne je fajn, ze sa to pravdepodobne na stealth ani neda prejst
//a ako pozeram na skore, tak si definitvne uvedomujem, ze som strasna lama do tejto hry Ale tak aspon pesnicka je prijemna a nemam nutkanie rozbit mysku, ked sa nedari
som to vcera skusal.. omg par dni to clovek nehra a potom zbiera sede kocky .. ale este by som si predstavoval nieco brutalnejsie.. chyba mi tam viac rychlych miest, a tie pomale sposobuju ze to kadejako skacka, a tie je tak beh uplne plynuly .
No pozeram ze mam najviac bodov, tak dalsi song bude Daft Punk - Aerodynamic a hrat sa bude Eraser Elite. Hra sa zas tri dni, do 18.03.2008 (utorok) 20:00.
Pesnicku stahujte tu nech mame rovnaku verziu: http://mspeedo.yweb.sk/docs/
Cawte chalani tak som sa chcel spytat ci sa este nemozem pridat aj ja .Celkom ma to zaujalo jak to tu sutazite tak ci by som sa nemohol pridat aj ja ! Tato hra ma velmi bavi a je uplne super
evee napísal:Cawte chalani tak som sa chcel spytat ci sa este nemozem pridat aj ja .Celkom ma to zaujalo jak to tu sutazite tak ci by som sa nemohol pridat aj ja ! Tato hra ma velmi bavi a je uplne super
samozrejme budeme len radi sme 6 co to hraju cim viac tym lepsie viac a viac konkurencia stiahni si mp3 od mspeeda co dal link a hraj podla pravidiel
lukkAas napísal:samozrejme budeme len radi sme 6 co to hraju cim viac tym lepsie viac a viac konkurencia stiahni si mp3 od mspeeda co dal link a hraj podla pravidiel
diki ale toto bude tazke kedze som na eraser elite este nehral tak sa potom po pripade nesmejte za male skore
lukkAas napísal:ani ja som nehral eraser elite a na prvy krat som dal pozrite screen......
aa upozornujem hracov co sa chcu zucastnit okrem lode Eraser Elite sa do konecneho hodnotenia ziaden iny vysledok s inou lodou nezapocitava
Tak si to hrajte sami 2ja, nechapem preco to chcete obmedzovat na urcite lode, cim vyssia ucast, tym lepsie a vy tu takto. A ako pozeram, tak aj zadavatel mspeedo tam ma najlepsie skore s ninja mono a pritom chcel eraser elite.
GothaR napísal:Tak si to hrajte sami 2ja, nechapem preco to chcete obmedzovat na urcite lode, cim vyssia ucast, tym lepsie a vy tu takto.
A ako by si chcel hrat.. ze si vyberies lod aku chces a kto bude mat najviac bodov vyhra? Kazda lod ma ine pravidla a nazbieras s nou iny pocet bodou.. Tak dobre, mozme hrat tak ze si vyberies lod v danej kategorii a kto nahra najviac vyhral.. ale potom zabudni na Ninja Mono lebo s tym nikdy najviac bodov nenazbieras .. Vyjadrite sa aj ostatni...
mspeedo napísal:A ako by si chcel hrat.. ze si vyberies lod aku chces a kto bude mat najviac bodov vyhra? Kazda lod ma ine pravidla a nazbieras s nou iny pocet bodou.. Tak dobre, mozme hrat tak ze si vyberies lod v danej kategorii a kto nahra najviac vyhral.. ale potom zabudni na Ninja Mono lebo s tym nikdy najviac bodov nenazbieras .. Vyjadrite sa aj ostatni...
To vsetko je mi jasne a som pripraveny prijat take pravidla, spominali sme to aj 2 strany dozadu...