Auta: Dacia, Saab, Dodge, BMW...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

koci neviem ako v tvojom pripade..mam taky pocit, ze mas 6gen.. ale azdne lemy .. to su hroza.. teda dalsie minus hondy resp minimalne 4,5,6 gen je korozia zadnych lemov
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Osobne mám radšej výkonnejšie benzíny ako TDi. Aj keď treba meniť sviečky, ale zasa u TDi (aspon čo viem), tak odchádza váha vzduchu dosť často, navyše ten zvuk lokomotívy, horšie štarty v zime (aspoň zo začiatku), celkovo sa o TDi treba viac starať. Neviem, nejako mu nemôžem prísť úplne na chuť.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

a bmw 1 je dobre?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tomaxx_199 napísal:a bmw 1 je dobre?
ty si hlavne rozmysli aku cenovu kategoriu chces...ale priklanam sa k ostatnym, asi mas tak 14 alebo menej rokov...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomaxx_199 napísal:a bmw 1 je dobre?
Čo zistil si, že v Dacii nebudeš taký frajer ako si očakával?
Najprv chceš Logana, kde cena začína pri 7.000€ a potom BMW 1 kde cena najlacnejšieho je okolo 24.000€. :D
Nerozmýšlal si aj nad Escalade-om? Je to 5 dverové, velké, pekne, a má dobrú výbavu, až nato že cena je trošku vyššia. :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

mirinko napísal:tomaxx ty si uz teraz frajer, ty nepotrebujes ziadne auto :)
ja som frajer? to fakt? dakujem ani som nevedel. ja som frajer jupiiii :smt112 k teme: ja to myslim vazne ale auto ma byt sedan a cena do 15000€
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ked to myslis vazne..povedz svoj cenovy limit, benzin? nafta? kolko rocne priemerne najazdis, mesto? dialnice? a potom sa da odrazit

pozri si hondu city, ja by som mozno aj kia soul (mne s ato auto neskutocne paci) mozes pozret corolu ( zmestis sa do rozpoctu ale len s motorm 1.3 dual vvti) .. ford fusion, opel astra,

ked ces nieco usetrit tak chevrolet cruze a aveo,hyundai accent mozno i30 .. treba proste blizsie povedat co ces...

radsej povedz ocinkovi, ze sa ti nepodarilo najst vhodne auto..aj tak si nakoniec vybere sam a neda na tvoje "rady"

??? malo to je jedno? nechapem co tym chces povedat

(naco som sa ja *** do toho pustal)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

auto by malo byt silne. musi hathback. a take vecsie aby sa donho vela zmestilo. a nie drahe. auta poznam take je ich vela len neviem aku znacku ale znacky ktore chcem: kia, toyota, mistubishi, dacia, opel, citroen, a viac
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sa rozhodni preboha... napises ze ma byt sedan a o prispevok neskor uz musi byt hatch... skaces tu medzi Loganom, Sanderom a BMW a neviem co vsetko este... tak sa rozhodni co vlastne chces, pripadne sem posli toho co to auto bude kupovat.

@BMW: odporucam nebrat TDSko, bud si vezmi benzin, alebo novsie dcko. TDSka maju podstatne vyssie naklady na zivot, nie nadarmo sa medzi BMWakmi hovori, ze kto financne utiahne tdsko, M-power bude prenho oddychovka :) Ja by som si ale za tie peniaze radsej kupil dobru E34ku nez takuto E39. Passat je o niecom uplne inom, s BMW sa neda ani porovnat.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tomaxx_199 napísal:auto by malo byt silne. musi hathback. a take vecsie aby sa donho vela zmestilo. a nie drahe. auta poznam take je ich vela len neviem aku znacku ale znacky ktore chcem: kia, toyota, mistubishi, dacia, opel, citroen, a viac
tomaxx_199 napísal:ja som frajer? to fakt? dakujem ani som nevedel. ja som frajer jupiiii :smt112 k teme: ja to myslim vazne ale auto ma byt sedan a cena do 15000€
tak teraz akoze neviem ci hatch abo sedan abo co.. velky hatch, nadupany motor, a chcem daciu alebo citrone.. popripade velmi podobne znacky .. napriklad toyota, mitsu a viac.. toto nema zmysel..ako pozeram ..vacsina to tu uz pochopila..len ja sa tu jak trulo snazim z teba nieco vydolovat..no nic
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mám taký pocit, že by si chcel všetko aj nič. S tých značiek čo si napísal a do 15.000€ +/-:

Kia - Soul, Cee'd, Carens
Toyota - Auris, Corolla
Mitsubishi - Lancer
Dacia - Sandero, Logan
Opel - Meriva, Astra
Citroën - C3 Picasso, C4, C4 Sedan

Tak si vyber... :modlenie:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

tomaxx_199, ty nepoznáš značky, ty poznáš len ich mená... Navyše absolútne netušíš, ktorá značka čo vyrába, v akej cenovej relácii a už vôbec nevieš, čo vlastne chceš. Podľa mňa ste s kamošmi niekde na 1. stupni základnej školy machrovali, kto čo bude mať, až raz bude veľký (18) a tatino mu to kúpi. Tak si sa spýtal tatina, ten ti povedal, že za 15 tisíc € možno raz niečo bude a teraz zisťuješ, čo by ti kamaráti závideli...

Písať niečo o TDS či podobné veci nemá žiaden zmysel, pretože ani nevie, či to znamená Tvrdá Doska Sedadla alebo Trepem Dobré Somariny.

A KIA je hovno na kolesách, Cee'd by som nechcel ani zadarmo (mám na ňom najazdených cez 10.000 km, chvalabohu nie na vlastnom).
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

táto téma je jedna velká perla ... dohnala ma k rehotu aj k slzam nad je*lostou niektoych pritomnych YntelYgentoU ... podla mna by sa o autach mali bavit iba a len ludia co o nich vedia viac ako ze maju volant, pedale a jakysi motor co nevedia ani ako pracuje ... vsetci ostatni by si bez vahania a otazok mali kupit Passata, lebo aj tak k nicomu inemu nesmeruju :-) :-) ...

s pozdravom Nasrat vas opustam a dufam ze sa tu zacne nieco preberat na urovni :-) :-) ...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

whisper napísal:Cee'd by som nechcel ani zadarmo (mám na ňom najazdených cez 10.000 km, chvalabohu nie na vlastnom).
O tomto by si sa mohol trocha rozpísať... Na KIU pozerám trocha cez prsty stále kvôli minulosti, ale Ceed som považoval za nejaký zlom kedy by som bol pripravený zmeniť názor.. Čo by si tam konkrétne vytkol? (Obdobne Škoda, nemám ju rád, ale Octávka bola u mňa o level vyššie. Nedávno som sa však znova previezol a celá značka spadla znova hlboko :?)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

so ceedom som nejazdil, ale tiez ho vnimam spolu so Soulom a ciastocne aj s aktualnym Sportage ako auta a nie ako KIE :-) ... mylsim ze pri pomere cena/hodnota to vyjde v danej triede pre typicky okruh zakaznikov ako VELMI dobra volba :-) ... neni to auto na zavodenie, ani na cestovanie po europe, ani na oslnovanie pipiniek ((aj ked cerveny proceed na ciernych 18tkach vyzera chrumkavo)) ... je to auto na vozenie do prace, do obchodu, s rodinou na vylet .. cize bezne auto pre bezneho cloveka ... :-) :-) ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tomaxx vies co kup si niejaku cinsku srandu typu geely, ak sa na tom aj niekde zabijes nevadi my uz to nejako tu prezijeme bez teba :smt017
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

whisper napísal:A KIA je hovno na kolesách, Cee'd by som nechcel ani zadarmo (mám na ňom najazdených cez 10.000 km, chvalabohu nie na vlastnom).
Vozis (Vozil si) sa v polskej Fiatke na ktoru ani nepipnes ale KIU zavrhnes. :hmm:
Fakt som zvedavy na ten dovod.
Ako som pisal uz v Inej teme ... Mam zo vsetkymi druhmi Cee'diek krasne skusenosti ... Jazdilo sa mi s nimi skvelo ...
Pruzne motory, priatelny podvozok, pekny interier (Az na tu oranzovu) a zo silnejsimi motormi som nemal problem prejst BA-PRG-BA za 4h10m a spolujazdec zaspal ... Pritom letis 160-190 a Ceska D1 je hlucna a klukata ... A to uz o niecom svedci.
Ak by som si chcel spocitat kolko som si na Cee'dkach najazdil tak asi 15x 600km
Skusal som vsetky modely (Cee'd, Cee'd SW, pro_cee'd) vybavy od uplneho zakladu az po Automat a Plnu vybavu a motory od 1.4 az po 2.0 aj CVVT aj CRDI.
Proste nemam tomu autu co vytknut ... Za tu cenu dostanes skvele auto.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Shark NX napísal:Fakt som zvedavy na ten dovod.
čo poznám ludi co ich servisu ju tak neveria ze tie plechy na nich dlho vydržia ale po motorickej stránke nemám nič na nich auto ako kazde ine :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mas 7 rocnu zaruku na plechy pokial viem..viac netreba nie? aj tak sa dnesne auta robia na maximalne 5 rokov
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jancuk napísal:čo poznám ludi co ich servisu ju tak neveria ze tie plechy na nich dlho vydržia ale po motorickej stránke nemám nič na nich auto ako kazde ine :)
Ja ti ukazem cloveka co ti z Mercedesa do Roka spravi Ladu ...
Vzdy zalezi na tom aky je majitel ... A to ze plechy nevydrzia :roll: ... JPP
Napísať odpoveď