Auticko s malou spotrebou - Punto II?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ty máňo ... niekto chce auto primarne nato, aby sa na nom vozil ... isto si tam bude implantovat turbomazut z ochcáfky26lukas26 napísal:sa ukludni trosku hej pisal si ze diesel patri do nakladaku to znamena ze by si diesel nechcel v ziadnom aute, bral som to tak ze oznacujes vsetky dizle ze zle tak sa tu nenaparuj. A ked uz chces vediet tak sa felda da spravit na tdi z octavie bratov kamarat si to spravil ak neveris je to tvoja vec link ti na to nedam
-
RATZINGER666
Darca
to si este asi nespal so zenskou...26lukas26 napísal:nie je nič lepsie ako turbodiesiel podla mna
o tej felicii tdi je to pravda skusenejsi mechanik vam to potrvdi ze sa to da, dieslove motory sa kupuju hlavne pre svoju nizku spotrebu a kedysi bol diesel lacnejsi aj o 3 koruny od benzinu, a preto by som povedal ze je to pre studenta atraktivnejsia volba, co sa týka tej zenskej v posteli uz davno niesom panic ale to tu nepatrí tak ak si chcel byt vtipny nevyslo ti to. Ja tu nevravím ze felicia je najlepsie auto na svete, tiez by som si uz uz znova nekupil ale kym som sa vozil do skoly tak mi to stacilo, a cena tak do 1000€ tiez neni zlá.
Prosim vas zdrzte sa sprostých komentárov nestojím o ne.
Prosim vas zdrzte sa sprostých komentárov nestojím o ne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
verime a vieme, ze je mozne medzi autami vymienat motory ... ale ktory ch*j by sa s tym este montoval, ked kupi auto za 1500 EUR a chce ho prednostne na jazdenie a nie nato aby stalo v servise ? ? ? ...
a pochop konecne co ti chcu chalani povedat ... diesel moze mat o liter nizsiu spotrebu, ale kym rocne nenajazdis urcity pocet kilometrov (povedzme 25000) tak sa ti proste neoplati, lebo ma drahsiu udrzbu (olej, rozvody,...) a vacsiu nachylnost na sevis u starych motorov (zhavice,hlava,vstreky...) ...
... este k tej felicii ... to bolo implantovane do benzinovej kasne ? ... kolko vydrzali trebars tlmice ? z beznej zakruty to po dotycnici letelo uz pri 50tke ? ... je to proste uplne zbytocna vec ... pochopim prestavovat feldu na KITcar, dat do nej nejaky poriadny motor ... ale nie prestavdu na smradlavy mazuťák
...
// a este taka technicka -> ja som sa na Ratziho narazke docela dobre zabavil ... takze ten problem, ze to nebolo vtipne je niekde v tebe alebo v tvojom prijímači
...
a pochop konecne co ti chcu chalani povedat ... diesel moze mat o liter nizsiu spotrebu, ale kym rocne nenajazdis urcity pocet kilometrov (povedzme 25000) tak sa ti proste neoplati, lebo ma drahsiu udrzbu (olej, rozvody,...) a vacsiu nachylnost na sevis u starych motorov (zhavice,hlava,vstreky...) ...
... este k tej felicii ... to bolo implantovane do benzinovej kasne ? ... kolko vydrzali trebars tlmice ? z beznej zakruty to po dotycnici letelo uz pri 50tke ? ... je to proste uplne zbytocna vec ... pochopim prestavovat feldu na KITcar, dat do nej nejaky poriadny motor ... ale nie prestavdu na smradlavy mazuťák
// a este taka technicka -> ja som sa na Ratziho narazke docela dobre zabavil ... takze ten problem, ze to nebolo vtipne je niekde v tebe alebo v tvojom prijímači
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja som to nepochopil tak ze by si niekto myslel ze je to nemozne, skor ze je to kravina ... a to akoze ano ze hej ze je to kravina bastlit turbo na motor pri aute za par supov s nulovym vykonom ... v turbe, montazi a spravnom a efektivnom odladeni nechas tolko penazi a prace, ze sa ti viac vyplati predat konkretnu herku a kupit nieco ine
..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict