Auto subwoofer POMOC!!

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mischo10
Amateur
Amateur

Auto subwoofer POMOC!!

Príspevok od používateľa mischo10 »

mam subac peiying PY-BC250X a chcem ho mat v izbe, mam spraveny zdroj s toroidom 25A mam usmernovaci mostik do 30A ale nemam ziadny kondenzator na filtrovanie chcel som to zapnut len na skusku ci to vobec pojde PLUS konektor som este prepojil na REM a ked som to zapol tak kontrolka svietia na zeleno tak ako ma, ale po cca 5 sekund svietila na cerveno, skusal som aj pustit signal z notebooku a zapnut ale vobec nic, vedel by mi niekto poradit co robim zle?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

nemas tam ziaden kondik???supni tam aspon 2x4700uF (moze byt aj viac) a za tym 100nF...v podstate mas len pulzne usmernene napatie, nechce sa mi verit zeby to poskodilo zosik...zosik ma v sebe tiez pred menicom nejake kondenzatory co to vyhladia :)
BTW o toroide si nenapisal aky mas? ake dava striedave napatie? 12V? ak ano tak rataj ze po usmerneni ti to da cca 16V!!!
mischo10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mischo10 »

Toroid je 12V a pri zatazi dava 16V ako vravis, inak raz sa mi zapol normalne mi fungoval ale asi len cca 15-20 min a potom to znova robilo, ale tie kondiki budem musiet zohnat, aj ked som bol prekvapeny ked sa mi zapol nebolo pocut ziadne brnenie v reproduktore bol ticho a hral normalne
Napísať odpoveď