autoalarm rada s montážou

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Ronye
Expert
Expert

autoalarm rada s montážou

Príspevok od používateľa Ronye »

keď som kupoval pred rokom auto Peugeot 406 tak o alarme že má nebola žiadná zmienka tak som to bral že alarm nemá tak som si kúpil Golden EYE
a zistil som že vlastne moje auto alarm namontovaný má len k nemu niesú žiadné ovládače či je plne funkčný to tiež netuším ale keď odpojím batériu tak začné húkať oplatí sa nakódovať nové ovládače ?

no ale keď som si dal tú námahu že som rozobral palubovku a alarm mám doma + starý napojený tak som spravil vec takú že pomocou rýchlo spojek som pripojil novú riadiacu jednotu na už existujúce káble (starú som odpojil )
samozrejme to nemám ešte komleptne a preto potrebujem radu zo zapojením :)
zapojené mám hlavný droj + , - ,sirénu, blikanie parkovačiek (smerovky neblikajú),

schéma vyzerá následovne (červenou orámované potrebujem poradiť)

čo ma však zaujíma úplne najviac tak je práve to centrálne uzamykanie ovládačom aj keby ostatné sa nepodarilo tak aspoň to !!!
Prílohy
schéma
schéma
centrál
centrál
vyžšie sú tieto káble spojené spolu <br />a je to koncovka ktorá slúžila na cenrál v starom alarme...<br /><br />akú kombináciu mám zvoliť s mojich káblov ???
vyžšie sú tieto káble spojené spolu
a je to koncovka ktorá slúžila na cenrál v starom alarme...

akú kombináciu mám zvoliť s mojich káblov ???
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: autoalarm rada s montážou

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ciest je niekoľko.

1. Máš kontakt na posledného majiteľa /velký TP/. Ten by mal mať aj ovládače /bývajú 2/.
2. Máš namontovaný alarm, je na ňom typová značka. skontaktuj výrobcu/predajcu/servis.
3. Autoelektrikár alebo odborník.
Napísať odpoveď