AutoAlarm

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

AutoAlarm

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Nazdar...
Mam taky problem...mam alarm a ten ide ako ma...len problem je v DO mam len jeden kus, no a akosik sa mu nechce ist...minule leto mi padol na zem..sice nesiel, ale potom som to dako opravil alebo sparoval s alarmom nwm...ale fungoval potom uz normalne., ale zas problem bol v tom ze zacal strasne rychlo baterky vybijat...(sestra co ma alarm tak tam baterka este nebola menena a uz to je dlha doba) a mne po tyzdni, ked tam dam novu baterku takmer uz vybije..dam druhu a to iste..a predtym to nerobilo...tak som ho nepouzival, ale po case som ho zacal opet pouzivat a hned som mal vydavok..:D..alarm zapnuty a ani za b*ha otvorit....LED dioda ale blikala aj v DO aj v aute...a neslo...slaba baterka...tak dal som druhu baterku, daco som posparal v DO a uz ani nereagovalo...na DO blikala LED ale v aute nic...raz za cas preblikla ale nic viac...a tak som sa na to vy**al.....
A chcem sa spytat ze ci by ten alarm mohol fungovat aj s inym DO....Alarm je PROTECH AX 8000
diki :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: AutoAlarm

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

takto sa ta spytam ... myslis ze by bolo dobre keby to fungovalo s inym DO ? ze by bolo prijatelne aby si niekto mohol svojim DO otvorit tvoje auto ? :-) asi nie ze ?

... dnes mas alarmy za 30 Eur tak sa financne a casovo neoplati vymyslat nejake univerzalne riesenia ... ak mas znameho elektrikara, nech ti pozre DO, ci tam nemas nieco odpadnute, pripadne jednotku alarmu ... ked nie tak vymenit :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: AutoAlarm

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmmm, k protechom by sa mali dat kupit aj nahradne dialkove, to by podla mna problem byt nemal, pripadne sa da zohnat aj univerzalny, ktory je mozne sparovat s mnozstvom alarmov, mozno najdes aj taky, ktory pojde sparovat s tvojim, stoja okolo 15e... v tom starom bol asi nejaky skrat, ktory ti vybijal bateriu, inak si to vysvetlit neviem... skus teda pobehat shopy alebo sa informovat u vyrobcu...

novy alarm je samozrejme tiez riesenie, akurat neviem, ci financne dostupne...
Napísať odpoveď