Ahoj,
rozmyslam nad kupou Lumie 532 ako sekundarneho mobilu. Momentalne mam smartphone s Androidom, ale chcem vyskusat Windows Phone a zaroven tak moct testovat mobilne weby aj na takychto zariadeniach. Mam dve otazky:
1. Ako je to so synchronizaciou kontaktov? Potrebujem mat zosynchronizovane kontakty medzi oboma mobilmi a to cez google account, je to teda na Windows Phone mozne?
2. Oplati sa tento smartphone alebo by ste vzali nieco ine s Windows Phone (podmienka do 4" /uplne max. 4,5"/ display, 8GB pamat)?
Vopred vdaka za odpovede.
Automaticka synchronizacia kontaktov medzi WP a Android
Re: Automaticka synchronizacia kontaktov medzi WP a Android
Kontakty sa lahko prenasaju cez vstavanu appku na WP cez Bluetooth.
Re: Automaticka synchronizacia kontaktov medzi WP a Android
Neviem, ako je to s podporou google kontaktov vo WP, ale napr. google kontakty sú podporované v iOS a microsoft kontakty sú podporované v Androide, tak určite nebude problém.
Akurát nedávno som skúšal pripojiť svoje Outlook konto do Androidu cez Microsoft Exchange a pekne mi ponúklo synchronizáciu kontaktov v mobile a zároveň aj možnosť skopírovať Google kontakty do Microsoft Exchange kontaktov, čiže do Outlook konta, cez ktoré sa podľa všetkého budeš prihlasovať na WP.
Akurát nedávno som skúšal pripojiť svoje Outlook konto do Androidu cez Microsoft Exchange a pekne mi ponúklo synchronizáciu kontaktov v mobile a zároveň aj možnosť skopírovať Google kontakty do Microsoft Exchange kontaktov, čiže do Outlook konta, cez ktoré sa podľa všetkého budeš prihlasovať na WP.