automaticke zablokovanie aplikacii po zapnuti Android

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
noob
Zablokovaný
Zablokovaný

automaticke zablokovanie aplikacii po zapnuti Android

Príspevok od používateľa noob »

Mam Sony Xperia Tipo a v pozadi mi po zapnuty telefonu automaticky zapina 20 aplikacii typu facebook a podobne.

Je nejaka apps ktora mi znici vsetky procesy automaticky a zablokuje ich navzdy?
Mam froyo ale to je nanic.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: automaticke zablokovanie aplikacii po zapnuti Android

Príspevok od používateľa brm »

Ak tie aplikácie nepoužívaš, tak ich odinštaluj.. resp. neviem, akú verziu androidu máš, čo mám ja na svojom mobile 4.1.1, viem si aplikáciu zakázať a už sa nebude nikdy spúšťať, kým ju opäť nepovolím.

Inak čo teraz po kúpe Androidu sledujem android fóra, nedoporučujú sa miešať do bežiacich procesov Androidu, Android si sám manažuje procesy a v prípade potreby pamäte si sám killne nepoužívané aplikácie. Ak sa do toho budeš starať Ty manuálne, zvýši sa Ti spotreba baterky a neviem čo ešte hrozí....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Vselijake tie otravne facebooky a podobny bloatware mozes skryt z app draweru a ak sa nespustaju nejako viditelne a neotravuju, tak je to OK. Ak ju chces zakazat nadobro, pouzi funkcionalitu "Freeze" z Titanium Backup, ale je to platena aplikacia, ale snad su aj nejake alternativy.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

brm napísal:
Inak čo teraz po kúpe Androidu sledujem android fóra, nedoporučujú sa miešať do bežiacich procesov Androidu, Android si sám manažuje procesy a v prípade potreby pamäte si sám killne nepoužívané aplikácie. Ak sa do toho budeš starať Ty manuálne, zvýši sa Ti spotreba baterky a neviem čo ešte hrozí....
Presne tak. Ak mobil mrzne a nestiha pri tom co mas , tak uz je cas na upgrade = lepsi mobil bo rozne kilerri to len dodrbkaju casom
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

TB je aj free verzia :)

odporucam spravit root a pomazat systemové aplikacie ktore nepotrebujes (najviac zatazujuci je FB so vsetkymi jeho pluginmi ... ked si das do googla tvoj nazov telefon a dopises zato " list of safety remove apps " mohol by si sa dostat k zoznamu :D ... kazdopadne ja mazem vsetko co nepotrebujem a v 99% pripadov telefon zrazu nelaguje, a stiha :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Link2SD- primarne sluzi na prenos nainstalovanych app na SD kartu ale vie zmrazit hocijaky program, aj tie systemove...treba nanho root
Napísať odpoveď