ahojte potreboval by som poradit s vyberom autoradia.
Cena cca do 50€, aby mal usb port a dobre radio.
nasiel som Sencor SCT 4044MR
Sencor ST 4014MR
mate s nimi dobre skusenosti? lebo podla tych recenzii vyzeraju dobre, akurat tam nie je zmiene radio
pripadne by som rad prezrel aj vase rady
ď
Autorádio
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Autorádio
zalezi aku kvalitu audio vystupu ocakavas ? pretoze toto je neslusne povedane odpad ,firma ako sencor ti ziadne dobre auto radio nevyrobi uz len z principu ,na kvalitne audio su tu ine znacky ,kazdopadne ak vyberas vyhradne podla toho ci to ma napr usb vstup ,podporu mp3 a inych stratovych suborov + pamat na nejake radio stanice tak to splni aj toto radio .
nepíšeš či požaduješ CD mechaniku, ak by si na nej netrval tak toto bude mnohonásobne lepšia voľba http://www.mall.sk/autoradia-usb/pioneer-mvh-1400ub
do sencoru by som nešiel, to radšej pozrieť niečo používané, pri sencore to bude biedna kvalita zvuku, dosť sa to aj kazí...
do sencoru by som nešiel, to radšej pozrieť niečo používané, pri sencore to bude biedna kvalita zvuku, dosť sa to aj kazí...
-
palciii
-no to bude viacmenej darcek (pre otca a on nie je moc technoid =D)
-cd-mechaniku nepotrebujem naozaj je dolezite kvalitne radio a dlha zivotnost
-ten pionier vyzera super ale nanaslo by nieco okolo 40€ v obstojnej kvalite? lebo to radio pojde do fabie, kde bude hrat na original skoda reprakoch takze na kvalite zvuku a stratovosti nezalezi az tak podla mna
-kadzopadne dik chlapci, ak neporadite nic lepsie/lacnejsie vezmem ten pioneer K+
-cd-mechaniku nepotrebujem naozaj je dolezite kvalitne radio a dlha zivotnost
-ten pionier vyzera super ale nanaslo by nieco okolo 40€ v obstojnej kvalite? lebo to radio pojde do fabie, kde bude hrat na original skoda reprakoch takze na kvalite zvuku a stratovosti nezalezi az tak podla mna
-kadzopadne dik chlapci, ak neporadite nic lepsie/lacnejsie vezmem ten pioneer K+
keď chceš kvalitné rádio a dlhú životnosť, tak sa oblúkom vyhni Sencoru, Orave a podobným, nič kvalitnejšie ako ten Pio asi nenájdeš, veď základná trieda autorádii začína na cca 100€
toho že to pojde do fábie by som sa nebál, ono to nejaký rozdiel spraví
toho že to pojde do fábie by som sa nebál, ono to nejaký rozdiel spraví