Dostal som do auta reproduktory : SINUS LIVE ST-165C koax 16cm napojil som ich na autorádio v aute ale má s nimi problémy. Zvuk skreslený a pri vyššej hlasitosti ako keby rádio nedodávalo dostatočný výkon. Predné reproduktory zakladné idu vyskočiť z dveri a tie sa ešte nerozohrali.
Potreboval by som poradiť nejaké rádio ktoré s nimi nebude mať problém. Alebo keď je chyba inde tak potom tak. Ospravedlňujem sa vopred v tom smere som laik.
Autorádio
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Autorádio
Problem bude inde, radio nemoze mat tazkosti s normalnymi 4ohmovymi reproduktormi, co je standard v auto ozvuceni.
Originalne ozvucenie rovnako pouziva 4ohm, vo vynimocnych pripadoch moze menej.
Skresleny zvuk robi prebudeny zosilnovac, pokial to nekresli pri akejkolvek hlasitosti.
Radio ma realny vykon 10-12W/kanal, to prebudis velmi jednoducho a z toho mas pocit, ze nema vykon.
Oslov niekoho v tvojej blizkosti, nech sa na to pozrie. Sice pozeram, ze bydlisko mas MI, to mozem aj ja.
Originalne ozvucenie rovnako pouziva 4ohm, vo vynimocnych pripadoch moze menej.
Skresleny zvuk robi prebudeny zosilnovac, pokial to nekresli pri akejkolvek hlasitosti.
Radio ma realny vykon 10-12W/kanal, to prebudis velmi jednoducho a z toho mas pocit, ze nema vykon.
Oslov niekoho v tvojej blizkosti, nech sa na to pozrie. Sice pozeram, ze bydlisko mas MI, to mozem aj ja.
-
rufus59
Light Professional
Takže vyplýva z toho že chyba bude v reproduktoroch ?
-
Makovnik
Medium Professional
Z toho nevyplyva vobec nic, lebo chyba moze byt kdekolvek, aj v reprakoch, aj zlom zapojeni, aj v prebudeni atd...
Dojdi, kukem na to a budeme mudrejsi.
Dojdi, kukem na to a budeme mudrejsi.
-
rufus59
Light Professional
Reproduktory su uplne nové. Nahodím nové rádio lebo som tam mal čínu. Ak bude problém pretrvávať tak sa ti ozvem.
-
Makovnik
Medium Professional
OK. Potom pis radsej spravu, dohodneme sa na case, lebo teraz beham MI-KE a sam neviem kedy som doma a kedy prec.