autorské práva
autorské práva
ahojte.chcel by som sa spýtať že ako sa požiadajú autorské práva na hry
-
Solo_Kamen
King
Re: autorské práva
Ak si hru vytvoril, tak ti na nu autorské práva vznikajú automaticky, myslím. Ochranná známka, to už je niečo iné, za to si musíš slušne zaplatit 
a ked chcem nejaké tie lets playe natáčať a potrebujem na to autorské práva?
-
lekoklatik
VIP
Na youtube ti myslim staci do popisu poriadne uviest o aku hru sa jedna, kto ju publikuje, vydava, uviest mozno odkazy na oficialne fora hry, pouzitu hudbu a tak.
Nie som si isty, ale co pozeram videa na ktore sa vztahuju autorske prava, vzdy je tam celkom podrobne popisane ze pouzite zabery ci zvukova stopa patri tomu a tomu umelcovi/vydavatelovi.
Napriklad aj moje video
je tam stale bez toho aby si na to niekto nieco narokoval a to ho ani nemam moc opisane, ze komu co patri. Mozno som mal len stastie
V FAQ youtube o autorskych pravach o tom nieco napisane je. Skus si to prestudovat.
Nie som si isty, ale co pozeram videa na ktore sa vztahuju autorske prava, vzdy je tam celkom podrobne popisane ze pouzite zabery ci zvukova stopa patri tomu a tomu umelcovi/vydavatelovi.
Napriklad aj moje video
je tam stale bez toho aby si na to niekto nieco narokoval a to ho ani nemam moc opisane, ze komu co patri. Mozno som mal len stastie
V FAQ youtube o autorskych pravach o tom nieco napisane je. Skus si to prestudovat.