Autoskola
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
lolko.. to nie je natom aby si natom vyhonil jaku paradnu grafiku to a vsecko ked ces auticka tak si stiahni gta na svojom super extra rychlom pc.. ta hra je o tom ze treba dodrzovat pravidla cestnej premavky skorej tam ide o teoriu ako o prax..lekoklatik napísal:To ALL: Ale inak je to riadna blbost.
Ja som to davnejsie skusal a celkom sa mi ta hra pozdavala. Myslim, ze pre toho, kto ma v blizkej buducnosti plan absolvovat kurz v autoskole je to celkom zaujimavy test. Musis tam davat pozor na vsetky strany (prednost v jazde, opatrnost voci chodcom, rychlost, sledovanie do spatnych zrkadiel a pod). Mne sa to fakt velmi pacilo z toho hladiska, ze sa clovek pri tom moze dost naucit. (len skoda, ze som tuto hru nasiel az po absolvovani kurzu v autoskole
).
Hehe a skuste ist na dialnicu do protismeru.
Hehe a skuste ist na dialnicu do protismeru.
-
lekoklatik
VIP
lolko. Pisal som nieco o grafike? Nemam vyhrady voci hram s nekvalitnou grafikou (inak GTA-nekcem sa vyjadrovat). Je to blbost preto lebo nic nesimuluje lepsie ako ziva jazda. Tato simulacia je strata casu. Hral som ju. Moj nazorMurphY napísal:lolko.. to nie je natom aby si natom vyhonil jaku paradnu grafiku to a vsecko ked ces auticka tak si stiahni gta na svojom super extra rychlom pc.. ta hra je o tom ze treba dodrzovat pravidla cestnej premavky skorej tam ide o teoriu ako o prax..