Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Príspevok od používateľa Hegy »

Tak ze to bol 1st April joke to som nevedel to sa priznam ale tiez som to cital onoho casu na Tuningu a teraz som si na to spomenul :mrgreen:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

"Pri zatmavení predného čelného okna môžete mať drobný problém pri nočných jazdách, v prípade ak často jazdíte v noci odporúčali by sme si na prednú masku namontovať prídavnú svetelnú rampu so silnejšími halogénovými svetlometmi, ktoré cestu pred vami dokonale osvietia."

"Rovnako vás chceme upozorniť, že vďaka týmto fóliám nemusíte správne rozoznávať farby na semaforoch. Nech vás intuícia povedie..."

Tak je tam pár perličiek, ktoré dosť napovedajú tomu, že je to vtip :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja si spominam ze ma tam par veci dost pokrcilo ze "WTF" ale vobec som to nespojil s 1st Aprilom. :mrgreen:
milan31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa milan31 »

Ja by som sa chcel len tolko spytat ze pocul som take nieco ze ze od 18tky ked uplinu 2 roky tak musim ist znova na preskusanie a az potom dostanem vodicak natrvalo.
Je to pravda??
Diky za odpoved
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Je to hoax. Ako tomu môžete veriť? Veď je to absolútne nelogické...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Absolútna kravina. Neviem kde si to počul, dufam že niekde na FB ako súčasť nejakého priblblého obrázka... zákon nič také neuvádza...
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ak je tu táto téma a ja som mal skúšky minulý štvrtok, ktoré som dal na plný počet a bez jedinej chybičke napíšem vám moju skúsenosť s autoškolou. 4. Mája som sa odhodlal ísť zapísať sa na autoškolu. Po prvej teórii sme si už zapisovali trenažér. Trenažér som mal vybavený priebehom 2 týždňov od začatia autoškoly a bola to sranda :D Radenie bez spojky a čakanie na divú sviňu kým skočí predomňa a takisto na traktor ktorý zacúva presne pred moje "auto" :D
Už 3. týždeň som mal zapísanú jazdu. Inštruktori boli veľmi veľký haluzáci, takže som mal skôr obavy z môjho správania za volantom v premávke. Prvú jazdu som mal s najnovším autom v tej autoškole (Fabia II 1.2TSI). Inštruktor s ktorým som bol prvú jazdu (poznamenám, že on je najkľudnejší a najväčší mámvpi*ista v celej autoskole) sa ma spýtal či som už jazdil v premávke a na moju odpoveď, ktorá znela nie povedal nech nasadnem na miesto spolujazdca, že pôjdeme mimo mesta. Mimo mesta na benzínke sme sa vystriedali, inštruktorovi som povedal moje posledné slová, ktoré má odovzdať mojej mame ak sa niečo stane. Išiel som sa rozbehnúť, no nešlo to. Nevedel som či mi skapal motor, či ešte beží, keďže ten motor je taký tichý oproti autám v ktorých som sedel.Prvá jazda prešla v pohode, aj keď som bol troška dosr*tý :D S týmto inštruktorom som mal ešte pár jázd, no väčšinou som bol s trocha prísnejším inštruktorom (bol tam iba jeden a pol roka, predtým sa zaoberal sadením šalátu), ktorý ma naučil riadiť, ajkeď STOP-ky a jednosmerky mi robili menší problém. Časom sa to zlepšilo a na posledné jazdy som chodil veľmi rád. Skúšky prebehli výborne nad moje očakávania a teraz v pondelok som sa bol fotiť, už len dúfam v malý zázrak, že mi príde vodičák už tento piatok a môžem začať opravovať a dorábať maličkosti na Saxe :D
Hensym
VIP
VIP

Heh, my sme trenažér nemali, a po necelom týždni od zapísania sme si dali hodinku na parkovisku, a potom rovno jazdy mimo mesto, prakticky druhá hodina mimo teórie už bola jazdenie v premávke. Samozrejme inštruktori vyberali cesty, kde bola premávka minimálna, ale myslím, že veľmi dobrý spôsob. Takýmto spôsobom som mal naraz teóriu aj jazdy počas celého kurzu, čo je úplne super.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

my sme tiež nemali trenažér, som myslel že to už vôbec nefunguje lebo som ani o nikom doteraz ani nevedel že by ho mali a myslel som, že to je len taká legenda, ako o atlantíde :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tiež sme nemali trenažér. Myslím si, že je to hlúposť. Jednak sa na ňom aj tak skoro nič nenaučíš, lebo máš z toho zábavku a je to hodne ďaleko od reality a skutočného stresu, keď sedíš naozaj za volantom.

Na rozdiel od Hensyma, my sme najprv absolvovali celú teóriu a až potom sme šli za volant. Prvá hodina bola na cvičisku a potom hneď do premávky. Šlo mi to dobre, tak nebol problém.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez som nemal trenazer. Jazdy druhy tyzden od zacatia kurzu pocas teorie, prve svicisko a cesta z neho bola prva jazda v premavke. Potom parkovanie na cvicisku a potom uz len v premavke.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Zaujímavé, že nikto z vás nemal trenažér :D Asi iba tadeto na južnom slovensku je to zvyk, keďže aj v ostatných autoškolách ktoré poznám je trenažér. Teórie sme mávali v sobotu od 9:00 do 11:00 a jazdiť sme chodili cez týždeň, no dalo sa aj cez víkendy.
Hensym
VIP
VIP

U nás v ZV je myslím len 1 autoškola s trenažérom, a aj to taká malá. Z celkového počtu snáď z 15 autoškôl. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja som trenazer mal ale bola to skor parodia na trenazer. Skor som to bral ako zabavku kde hodim mincu a hrajkam :D
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

aj u nás sme mali trenažér, skôr nám chceli vysvetliť ako preraďovať, čo vidíme pred sebou a ako to zapnúť (stierače,smerovky,dialkové,hmlovky,...) a keď to spustili tak grafika a.k.a. minecraft :D ..proste od reality hodne ďaleko, ale tak aspoň sme sa zasmiali na tých psoch čo nám skákali na cestu :D
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Tak aj u nás bolo cieľom vysvetlenie preraďovania rýchlostí, ale v celku to bola zábava. Inštruktor, čo sedel vedľa mňa povedal nech stlačím na klávesnici číslo 2,3. Dalo mi to tmu a ešte k tomu aj hmlu :D Bola to v celku sranda, ku koncu už počítač nestíhal a vypínali sa mi stretávacie svetlá a aj palubná doska :D Predo mňa skákali divé svine a bolo to tiež dosť komické. Šiel som mimo mesta, videl som ako mimo cesty pri strome stojí taká pixelová sviňa a keď si bol v určitej vzdialenosti, tak doslova akoby ju niekto posunul pred teba :D Musel som úplne zastaviť aby tú sviňu zas niečo vcuclo naspäť k stromu. Traktor robil to isté. Akurát len padajúce stromy som musel obchádzať a nesmel som zastaviť (WTF?) Teraz si spomínam už len s úsmevom na tvári, že ako rád som chodil do autoškoly :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

u nas sice trenazer bol (autoskola harmi), kde kazdy mal mat 3 "jazdy" a az potom do auta ..skor to brali ako formalitu, kedze som mal jeden trenazer mesto + rovinka a ked som sa pytal kedy mam ist do auta tak na trenazer uz aj zabudli ..pri autoskole sheriff sa pytali kamaratov ci chcu trenazer, no neviem ako je to u nich teraz (mozno uz davaju kazdemu povinne)
Achmed
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Achmed »

v nr (autoskola pohoda) bol 2x povinny trenazer a komu to neslo musel aj 3x
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Jak som sa tu vynadaval na policajtov a dneska som toho trosku aj lutoval :oops:
Ma krasne zmerali a pokuta nakoniec smiesna suma. Neviem ci mam dobry alebo zly den v kazdom pripade za tu rychlost som uz mohol jazdit bicyklom :mrgreen:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja mám vodičák od vrchu po spodok, ale v trenažéri som nesedel ani raz. Tiež mi ten trenažér pripadá skôr ako taká legenda. Všetci vedia že je, ale nikto ho nevidel.
Napísať odpoveď