Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
vraj som nezastavil na STOPke, ja si nemyslim, zeby som tam nestal. normalne som zastavil, dal som si 1tku a isiel som dalej...ja neviem, som strasne zufalynordkapp_pb napísal:si sa ho mal opytat preco ti to nedal, musi ti povedat co si spravil zle ...
Ideme dolavaaaaaaaaaaaZaxman napísal:akurat mi včera brat vravel zážitok kamaratky(blondínky) a neni to vtip je to skutočnosť
proste išli normalka aj s inštruktórom a
I:teraz dáme všetkým vedieť že ideme do ľava
ONA: v mysli: ale ved to sme sa neučili pane bože čo mam robiť
tak stiahla okienko a zakričala: ideme doľava
vyletela aj z dverami
Uuuf hrozne ma brucho zabolelo
Vy máte všetci úplne zážitky, ja mám úplne nudného inštruktora s ktorým sa nedá poriadne ani pokecať a furt je prísny, to si s ním na tej jazde ani poriadne neužijem a ešte viac som vystresovaný zo skúšok lebo furt nimi straší. Minule sa v BA nadpájam z Ružinovskej na Bajkalskú smerom k Bille tým nadjazdom a idem do toho oblúku zhruba týcH 30 km/h na trojke a on nech idem pomalšie že sa nemusím tak rútiť, šak ale nepojdem tam ako slimák dvacinou snáď ne?
// edit: na ten nadjazd som išiel smerom z mesta od miletičky.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne pod tym nadjazdom pri strkovci ma pri skuskach skoro nabural land rover, ktory ma predbiehal a zaradoval sa predomna, ibaze sa zaradoval skor ako bol v dostatocnej vzdalenosti predomnou a vytlacil ma na obrubnik. instruktor dupol na brzdu, porad som mal zuby na volante. Na nestastie vodica v land roveri hned za nim isli policajti, zastavili nas oboch a poziadali instruktora, ci by bol ako svedok, keby sa to nejak riesilo. Policajt zamnou uz huboval jak pohan, no ked vyliezol z roveru vodic tak sa spustili take citoslovcia, ktore som ani ja sam nepoznal. Do konca skusky aspon bola dobra nalada 
-
Michaelo105
Light Professional
-
Michaelo105
Light Professional
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
No takze podelim sa o moje doterajsie zazitky prve skusky som mal 8.12 kde som pohorel na kuzelkach nakolko som si nedal pas
Druhe skusky som mal dnes kde som uz kuzelkami presiel ale pohorel som na jazde nakolko celu jazdu do mna pan policajt hustil, neopravnene mna dodr*aval, vadili mu veci ktore by nemal ani komentovat napr. prechadzam kratkym usekom kde su asi 4x po sebe nasledujuce prechody tak sa mu nepacilo ze chodim len na dvojke, ja nevidim zmysel ist tade 50 ked kazdych 50m stojim
(co mi dal za pravdu aj instruktor) a doslova mi rozbil moju pohodu co by az tak nevadilo az na to ze mi cervena skocila tak blbo ked som bol uz za hranicou krizovatky na co len odvetil na cervenu sa nechodi dovidenia...Sam instruktor mi povedal potom ze jazda bola dobra ale ze som sa nechal vytocit a dostal som sa do stresu. O mesiac mam opravne posledny pokus tak som zvedavy
... Ponaucenie cim viacej stresu tym skor spravi clovek chybu i ked niekedy sa to fakt neda ked mate za chrbtom *$#@)(* ... 
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Inak ako mohol vidieť policajt červenú, keď si bol už za hranicou križovatky? Nabudúce si daj pozor a pred semaforom choď opatrnejšie, aby si stihol zabrzdiť, ak by Ti skočila žltá. Viem si to predstaviť : na semafore pre Tebou svietila zelená a Ty si si myslel, že to ešte stihneš, bol si rozbehnutý, skočila Ti žltá, ale už si nestíhal brzdiť. V reále sa to zvládnuť dá, ale na skúškach by som to neriskoval.