//to vazne? Nuz napisal som to, co mi hovorili moje (ne)vedomosti.
Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
17
Light Professional
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Skusky su viazane na autoskolu, v ktorej si robil kurz. Na skusky ta predvedie vzdy autoskola, u ktorej vykonas kurz. Mozno by sa dalo dohodnut, aby ste skusky vykonali v inom meste. Ale to uz bude zavisiet od autoskoly. Na 99% tomu davam NIE.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
17: nie je problem robit kurz v autoskole A, chodit tam na teorie a jazdy ..a skusky robit v autoskole B 
-
viper1993
Medium Professional
To rad pocujem. V pripade ze by som chcel chodit na jazdy a teoriu do autoskoly A, tu robit skusku ktoru by som dajme tomu nespravil, mohol by som ziadost o opakovanu skusku podat v autoskole B? Ci ziadost je len jedna ktora sa vztahuje na skusku + aj tie 2 opravne zaroven?
Ja som spravil skusky v utorok, test na 55, autocvicisko som dal na raz
....a jazda tiez sa dala...takze pohoda, teraz len cakam kedy mi pride doklad 
-
Hellboy248
Guru wannabe
viper1993: ono ty povies v autoskole A ze chces prestupit do autoskoly B a oni si to medzi sebou vyriesia papierovo aj penazne ..ako to je so skuskami neviem,, ale mali by sa aj opakovane skusky dat robit inde ..kazdopadne prestupit do autoskoly B by som robil iba v pripade ze tam mam znameho ktory mi zabezpeci 100% uspesnost na skuskach
Pred nejakým týždňom som mal záverečné skúšky. Test som dal na 55 bodov a parkovisko sa tiež podarilo, ale jazdu som pokazil, pretože som nezastavil na STOPke. Tak sa chcem opýtať, že na opakovačkách či budem robiť zas všetko, alebo budem robiť, iba to čo som nedal.
Výborne, díky moc!
-
James13579
Star
dobry den, chcem sa vas spytat ked niekto neurobi kurz prvej pomoci ze neprospeje tak nemoze pokracovat dalej v autoskole? Su aj opravne skusky na kurz prvej pomoci?
to sa ti ako (ne)podarilo? 
no nie, pre uspesne absolvovanie kurzu vodicskeho opravnenia musis mat spraveny kurz prvej pomoci, v autoskole pokracujes dalej ale skuska sa ti oddiali az do doby kedy ten kurz budes mat absolvovany
no nie, pre uspesne absolvovanie kurzu vodicskeho opravnenia musis mat spraveny kurz prvej pomoci, v autoskole pokracujes dalej ale skuska sa ti oddiali az do doby kedy ten kurz budes mat absolvovany
-
James13579
Star
ok, kolkokrat sa moze robit ta opakovana skuska? plati sa zato?
neboj sa mas vela pokusov (bohuzial), a ano, na kazdu skusku ti treba kolky
-
James13579
Star
kolky to co je?
nikdy si sa s tym nestretol?
kolok sluzi ako spravny poplatok za vybavenie niecoho ... (tak? na nete som ziadnu definiciu nenasiel
)
proste to kupis na poste, nieco ako znamka ked posielas list, kolok, cenina... proste to musis kupit a donesies to na skusku, taktiez to musis zakupit ked si pojdes vybavovat vydanie vodicskeho opravnenia
kolok sluzi ako spravny poplatok za vybavenie niecoho ... (tak? na nete som ziadnu definiciu nenasiel
proste to kupis na poste, nieco ako znamka ked posielas list, kolok, cenina... proste to musis kupit a donesies to na skusku, taktiez to musis zakupit ked si pojdes vybavovat vydanie vodicskeho opravnenia
-
James13579
Star
to myslis na zaverecnu skusku v autoskole? ja myslim ten test z kurzu prvej pomoci, ked sa nepodari ten prvy test na aspon 18 bodov tak moze opakovat ten test bez kolkov?
ježiš...jasné 
// ale pochybujem ze ho nespravis...je to malina, 5 hodin ti tam bude rozpravat, budete si to tam skusat a potom z toho pisete jednoduchy test...
// ale pochybujem ze ho nespravis...je to malina, 5 hodin ti tam bude rozpravat, budete si to tam skusat a potom z toho pisete jednoduchy test...
-
James13579
Star
do autoskoly ten kurz prvej pomoci sa plati tusim 20 eur, ked sa nepodari na prvykrat urobit ten test a kolkokrat sa este moze robit ten test na ten kurz? budem musiet ten kurz ist odznovu alebo nie? ked nie tak za tie zaverecne testy na KPP sa bude platit?
-
17
Light Professional
Kurz prvej pomoci spravidla spravi kazdy, toho sa bat fakt vobec nemusis. V nasich koncinach to je (bohuzial) len formalitka.
-
James13579
Star
dnes som pisal z toho a budem mat 17 bodov. Na uspesne ukoncenie je vsak potreba 18 bodov. Co myslite?
-
evilbanana
Medium Star
tak s magor ktoremu nepatri auto do ruky kedze nevie pocuvat co mu dookola vravia 5 hodin tolko a ktomu testu u nas ked dali na malo bodov vratila test prip poradila takze kazdy to dal