Avast

Informácie o software, ankety...
FivE
Amateur
Amateur

Avast

Príspevok od používateľa FivE »

Zdravím. Mám problém s Avastom. Keď som dnes zapol PC, avast mi napísal, že počítač je nechránený a že avast zapnem kliknutím na tlačítko Opraviť. Keď na to kliknem, nič sa nedeje. Po čase mi to napíše aj Windows. Keď to skúsím cez Riešenie problémov, napíše mi to File System Shield provider not found. Neviem čo s tým a snáď to nebude vírus alebo niečo podobné.
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Avast

Príspevok od používateľa Denco »

Zbav sa Avasta a máš po probléme.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dost blba rada, ale je to tak. S Avastom som mal vzdy iba problemy :) Ako vhodnu alternativu navrhujem NOD 32 alebo Eset Smart Security, pripadne Microsoft Security Essentials. MSE pouzivam odkedy vzniklo a zatial bez problemu, aj ked urcity podiel na tom ma samozrejme aj opatrnost. Skor ide o to, ze ma MSE nijako neobmedzuje a ak aj nahodou stiahnem nieco nebezpecne, tak mi to oznami, pretoze ziadny antivirus neprebije uzivatelsku hlupost, ked uzivatel vsetko povoli.
Denco
King
King

Čo už, tiež odporúčam MSE, používam ho tiež a nemám problémy. Po Avaste som zatiaľ vždy PC len odvírovával.
FivE
Amateur
Amateur

No, lebo hľadám buď pomoc, alebo nejakú bezplatnú radu :)
Denco
King
King

Microsoft Security Essentials je free (treba však mať originálny systém Windows).
FivE
Amateur
Amateur

Odinštaloval som ho a nainštaloval MSE, ktorý funguje. Ďakujem za radu :)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

nedávno mi automaticky aktualizovalo Avast na verziu 7 a odvtedy, a hlási nejakú potenciálnu hrozbu a odporúča to otvoriť v sandboxe, tak po potvrdení to súbor vždy zatvorí. čo s tým?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Denco napísal:Zbav sa Avasta a máš po probléme.
Daj si MSE, NOD32, ESS, AVG (neviem ako tieto nové, ale staré boli dobré) + MBAM (Malwarebyte's Anti Malware (ale registrovaný, s ochranou).
FUZE
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa FUZE »

Snajper2 napísal:nedávno mi automaticky aktualizovalo Avast na verziu 7 a odvtedy, a hlási nejakú potenciálnu hrozbu a odporúča to otvoriť v sandboxe, tak po potvrdení to súbor vždy zatvorí. čo s tým?
Ten Autosandbox si vypni /doplnkova ochrana/autosandbox/nastavenie a tam to iba odfajkni.To nie je az taka dolezita aplikacia ako sa to tvári.To si skorej nainstaluj neaky Firewall a mas to urcite lepsie ako ten Autosandbox.
BTW:Ja mam Avasta na troch pc a max.spokojnost,takze je to zasa iba vec názoru ze je zly a pod... :sly:
Napísať odpoveď