Aaaaaaaaaale no dik neni si lama a chcel som s tym spravit to co som napisal restoratorovi, tam je to hore ale dik, paci sa mi to. Este pockam na to od restoratora a porovnam to
tu mas jeden viac plastikovy ak nie toto tak uz neviem co mas namyslim tym leskom... tazko spravit z takeho ciernobieleho obrazku nejaky spickovy avatar...klasika gangstra je proste klasika nieje tam co nove vymyslat
Inak neviem preco si tam dal ten hranaty shit ako povodny ked som ti poslal original ktory je takmer totozny s tvojou prvou variaciou. Teraz vyzeram ako keby som vravel ze si nic nespravil ked si z takeho hranateho vykuzlil take nieco. Bol by som rad keby si sem dal ten, ktory som ti poslal mailom a ktory si naozaj prerabal.
Gangster napísal:Inak neviem preco si tam dal ten hranaty shit ako povodny ked som ti poslal original ktory je takmer totozny s tvojou prvou variaciou. Teraz vyzeram ako keby som vravel ze si nic nespravil ked si z takeho hranateho vykuzlil take nieco. Bol by som rad keby si sem dal ten, ktory som ti poslal mailom a ktory si naozaj prerabal.
ten povodny tam bol aj s tym novym lenze po pridani som si vsmiol ze velkost obrazku nieje povolena tak som ho zmazal z prilohy a ty akurat si sa pozeral na prispevok takze si videl len tan povodny... ale hned som tam dal novy takze tu homas a mas ich zda sa mi dost na vyber...
SPRAVIL SOM 32 NOVYCH KRASNYCH AVATAROV KDE SI 100% KAZDY NAJDE TEN SVOJ OBRAZOK !!!Do prilohy prikladam zbalene nove avatari...HOJKO please pridaj ich na server do zlozky from_fanta diky moc A vy ludia si ich mozete stiahnut a PRIDAT uz hned teraz
TAKZE vela zabavy s novymi avatarmi praje Fanta
btw: kto by ich chcel zobral na ine forum kludne su copyright a mojho pravnika svrbia ruky
ak si myslel tie avatari hore tak ich nerobil restorator
neviem co si rpedstavujes pod pojmom spravit nieco s tvojim tak som ti na ukazku spravil farebne prevedenia
Fanta napísal:ak si myslel tie avatari hore tak ich nerobil restorator
neviem co si rpedstavujes pod pojmom spravit nieco s tvojim tak som ti na ukazku spravil farebne prevedenia