Axiálny klb tiahla riadenia?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Axiálny klb tiahla riadenia?

Príspevok od používateľa dekarbon »

Zdravím Vás.Pred zopár tisícami km mi začlao na prednej náprave čosi buchať.Najskôr len slabo ale neskôr sa to zhoršovalo.Prejavuje sa to namä na zvlnenom asfalte pri brzdení keď auto rozkýve do strán,taktiež je to počuť také tupé buchanie za rovného smeru jazdy(jedno aký povrch cesty) ak rozkývem auto do strán s volantom,taktiež ej ten istý buchot počuť keď prechádzam cez žlaby pomaly alebo retardéry.S autom som bol v servise a vymenili mi tyčky stabilizátora no problém sa neodstránil.Nové na prednej náprave su tlmiče aj suloženiami(struny povodné),vonkajšie čapy riadenia,4 silentbloky ramien(predné aj zadné),tyčky stabilizátora a nemenené zostali len gumové uloženia priečneho stabilizátora,spodné gulové čapy ramiena to je asi všetko..Mám podozrenie na axiálne tiahla riadenia achcem sa opýtať že či ponehanie v tomto stave keď to bucha ak teda je to to tiahlo či to môže sposobiť neskor rpoblémy s riadením.Počul som aj také názory kamarat čo je automechanik mi vravel že keď som menil vonkajšie čapy riadenia že s tým som mal meniť rovno aj tiahla..Neviem..Skuste mi poradiť...Už nejazdím stým autom jak debil..ide mi len o to žeči sa na tejto sučiastke oplatí šetriť alebo to dať vymeniť ak to je ono..lebo čo som videl na fotkách tak je to len klb to by sa nemalo utrhnuť..neviem skuste poradiť prosím,ked tak tak to dam vymeniť hneď.
Napísať odpoveď