AZET - ponuka t-mobile
AZET - ponuka t-mobile
caute
dnes mi prisiel Email na azet od T-mobile..no akosi som neodhadol situaciu a potukal tam na tie linky co tam boli...ze dasa vyhrat G800 samsung no radsej som ten formular nevypisoval lebo ked som to haldal potom na ich stranke tak nejak som ten formular nevedel najst.. snad sa nic take nemoze t toho stat nie ?
dnes mi prisiel Email na azet od T-mobile..no akosi som neodhadol situaciu a potukal tam na tie linky co tam boli...ze dasa vyhrat G800 samsung no radsej som ten formular nevypisoval lebo ked som to haldal potom na ich stranke tak nejak som ten formular nevedel najst.. snad sa nic take nemoze t toho stat nie ?
no vzhladom na to ze si o tejto "sutazi" na nete nenasiel nic, tak to bolo najskor podvodne
inak pochybujem zeby t-mob rozposielal hromadne e-maily, bol to cisty spam
na tvojom mieste by som to nahlasil, resp. spytal sa t-mobilu, co na to povedia - napis im mail alebo co...
a mne take nic nedoslo, este ma napadlo ci mas nejaku zmluvu, resp. ci si sa niekedy predtym uz spajal s t-mobilom, ze mali odkial ziskat tvoju emailovu adresu??
inak pochybujem zeby t-mob rozposielal hromadne e-maily, bol to cisty spam
na tvojom mieste by som to nahlasil, resp. spytal sa t-mobilu, co na to povedia - napis im mail alebo co...
a mne take nic nedoslo, este ma napadlo ci mas nejaku zmluvu, resp. ci si sa niekedy predtym uz spajal s t-mobilom, ze mali odkial ziskat tvoju emailovu adresu??
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne to prislo tiez, odkazuje to sem :
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=uvodna-stranka&follow=?1640&partner=c1Mne s tym T mobilom prislo to iste, ale chce to po mne vsetko, normalne sa toho bojim
lenze odosielatelom je [email protected] takze.... Ale na co nam su SUPERSTAR BALICKY po skonceni sutaze ??? ja neviem...
Skusal som aj dat si na ich stranke vyhladat ze : VYHRAJTE SAMSUNG G800 a nic mi nenaslo....
Skusal som aj dat si na ich stranke vyhladat ze : VYHRAJTE SAMSUNG G800 a nic mi nenaslo....