Zo začiatku som už chcel pi***** že zasa nejaká romantická sračka ale chválim parádne video.A ku cintorínu.Myslím že je to normálne.Bežne chodim s kamarátkou
tvrdas napísal:Veľmi dobre chlapci a dievcata len tak dalej.. niektory mate fakt zaujimave narozy urobil som aj video http://www.youtube.com/watch?v=maOhVAsufw0 ale asi zbytocne
nejde mi to
//uz som si to stiahol je to dobre hlavne potom napis ako to dopadlo
to nechapem ani ja... ale sak ten tyzden uz mozem oje***... a ak ma nebude chciet tak ten jej kamarat co nam chcel prekazit vztah a aj sa mu to podarilo bude chodit trosku dobity...
Toto je fakt zaujimava story ... daj vediet co najskor podrobnosti ... ale vies ked bude viac takychto vztahov tak mozes napisat aj nejaku knihu o tom ...aspon budes mat penazi jak ... ma to aj vyhody ... ale fakt je to divne ...cas je ale neuprosny
len na papulu? tvrdas nebud jemny.... bud TVRDAS ale skus si to s nim najprv vydebatovat.. fakt bitie sa nema zmysel... a co keby ti on dal na papulu a ne ty jemu?
Loomy napísal:podla mna tu je povedane vsetko - je mlada chce sa bavit a ty jej zakazujes si s niekym pisat ako nejaky gestapak... sa uvedom trocha
podla teba je normalne aby snim stale flirtovala... balila ho... on sa jej dotykal... dokonca ju skrabal po chrbte v triede pod trickom... a ja jej zakazujem..
//autoeditácia príspevku ( 27 Dec 2008, 18:17 )
Stanlezz napísal:len na papulu? tvrdas nebud jemny.... bud TVRDAS ale skus si to s nim najprv vydebatovat.. fakt bitie sa nema zmysel... a co keby ti on dal na papulu a ne ty jemu?
myslis ze by sa ma dotkol ked nema kamaratov a ja budem mat za sebou 2 bodyguardov?:D