Baba,stretko....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zošit
Zablokovaný
Zablokovaný

Baba,stretko....

Príspevok od používateľa zošit »

Ahojte takze mam taky problem ze zacal som si pisat z jednou babaou zaslo to az tak daleko ze si piseme cau laska ahoj milacik zeju lubim ona mna a tak (viem ze su to iba keci ze ju nelubim ze tento vstach nevydrzi dlho ale chcem ist do toho)no este spolu nechodime mame mat stretnutie prve a potom sa uvidi ci budeme spolu chodit a mam dva prolemi teraz neviem ked sa stretneme ako sa mam knej spravat ?a druha vec je ze ako mam nanu zaposobit na stretku aby sme spolu chodily viete my poradit?
ospravedlnujem sa za pravopis...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Správaj sa prirodzene, resp. tak ako na pokeci.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

presne tak ako napisal gepid.Proste bud sam sebou to je hlavne :D
zošit
Zablokovaný
Zablokovaný

ako na pokeci? spolu este nechodime a ja ked sa stretneme jej mam viznavat lasku volat ju milačik? neviem ....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pre boha.... kolko mate rokov? 10? :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ty chceš s niekym silou mocou chodiť? Alebo ju chceš lepšie spoznať aká v skutočnosti je, teda nielen virtuálne cez internet, kde sa hocikto môže na hocičo hrať?!

Ja ti radím správaj sa úplne normálne, s menším odstupom, chceš ju predsa spoznať. To, čo ste si písali je absolútny blud, to si aj sám napísal. Nevieš aká je v reále, nenechaj sa hneď namotať, drž si odstup a správaj sa akoby to bola len tvoja kamarátka, nič viac.

Ak ju chceš pretiahnuť, skús ju hneď pobozkať, povedať jej ako ju miluješ, aj keď všetko mi príde akési detské.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Keď ju tak voláš aj na zoznamke (pokeci :D) tak áno.
Nastala veľká chvíľa. Môžem citovať sám seba :D
Gepid napísal:...Tak ako na pokeci.
zošit
Zablokovaný
Zablokovaný

silou mocou snou chodit to nie zase ale ak bude v pohode tak chcem chcem nanu urobit dojem aby ma hlavne chcela ona potom sa ja rozhodnem...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

po prvom stretku zistíš, či je v pohode?

Ak máš takú schopnosť, tak ja som úplný amatér a nemám právo ti radiť.

//tu je zjavné, že vek je príliš nízky a tým aj končím pôsobenie z dôvodu, že moje "dospelácke" reči ti nebudú vôbec nič hovoriť a aj tak spravíš po svojom. Je lepšie ak ti poradí niekto v zhruba tvojom veku a s podobnými problémami.
zošit
Zablokovaný
Zablokovaný

no ked budem z nou chodit tak potom viac zistim aka je ale prve stretnutie staci na zistenie ako sa snou komunikuje a podomne ja viem sme deti:(
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

na generáciu dnešných báb vie najlepšie zapôsobiť keď jej hneď jednu je***, a začneš ju urážať... povedz aký si gangster, že húliš, atď... To platí na tieto dnešné "babenky" a "čajočky"
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

nj,bushido ma pravdu.. pokial ma baba 13/14 tak ju o*ebes ked jej nakecas co vsetko si uz fajcil a pil.. :D ked si pisete take kraviny tak by si sa mal aj podla toho chovat v reale.. co si navaris to aj spapas aj ked uznavam ze povedat zlatko babe, ktoru si nikdy nazivo nevidel je dost divne :D:D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Správaj sa prirodzene, normálne. Ak žiadna chémia nezapracuje, môžeš sa aj roztrhnúť. Oslovuj ju, najlepšie menom. Neviem, mne by to prišlo také divné, keby ma niekto hneď oslovil miláčik. Teda viem, že sa tak oslovujete na nete, ale na prvom stretku netreba ísť zhurta. :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

trochu som to prehnal, ale občas mám fakt pocit že mať grázla je pre nich ideálne...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No pre niektoré baby do 15, aj ja mám taký pocit. Ale potom zistia, že to nie je len o silných rečiach, najlepšom type mobilu a značkovej bunde. :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Alebo aj nezistia. A potom sa vyplakavaju ze preco su chlapi take svine...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:No pre niektoré baby do 15, aj ja mám taký pocit. Ale potom zistia, že to nie je len o silných rečiach, najlepšom type mobilu a značkovej bunde. :wink:
Nie len to... osobne poznám babu ktorú jej frajer urážal a bol na nu hrubý... preto sa s ním rozišla... No potom mi povedala že ho stále lúbi. Nech som sa snažil akokolvek...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal: Ale potom zistia, že to nie je len o silných rečiach, najlepšom type mobilu a značkovej bunde. :wink:
Jj, potom to bude o drahom autíčku :)
A neskôr o zlatej kreditke

//pre darcu: snáď to bolo myslené v dobrom :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana..Dalsi Pokec guy..
Chlope, naco chodis chatovat na pokec, ked nemas gule?
Ako mozes pisat niekomu, ze ho lubis a podobne, ked si ho nevidel,nepocul,necitil a spol? Nechapem tieto dnesne detvaky..
Na pokeci velky boss a ked ide do tuheho, tak hlada pomoc kade tade...
Co si si navaril to si aj zjedz..Ale ak ty budes s nou chodit, tak to tipujem, ze aj sovy zacnu kikirikat..
Vsak mas predsa kamaratov s ktorymi chodis von..Tak vies ako sa pri nich spravas..Hlavne sa nesnaz na silu ju zbalit..Bud sam sebou a nie jej natrepat do hlavy kaleraby..I ked tipujem, ze ma dakych 14 rokov..takze tej je vlastne jedno co jej trepes do hlavy..aj tak sa bude iba chichunat jak priblbla..
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Soviet napísal:Prepana..Dalsi Pokec guy..
Chlope, naco chodis chatovat na pokec, ked nemas gule?
Ako mozes pisat niekomu, ze ho lubis a podobne, ked si ho nevidel,nepocul,necitil a spol? Nechapem tieto dnesne detvaky..
Na pokeci velky boss a ked ide do tuheho, tak hlada pomoc kade tade...
Co si si navaril to si aj zjedz..Ale ak ty budes s nou chodit, tak to tipujem, ze aj sovy zacnu kikirikat..
Vsak mas predsa kamaratov s ktorymi chodis von..Tak vies ako sa pri nich spravas..Hlavne sa nesnaz na silu ju zbalit..Bud sam sebou a nie jej natrepat do hlavy kaleraby..I ked tipujem, ze ma dakych 14 rokov..takze tej je vlastne jedno co jej trepes do hlavy..aj tak sa bude iba chichunat jak priblbla..
ako jaro(soviet) ma pravdu .. ked uz chces ,,balit,, cez pokec a podobne .. nikdy nezajdi kym ju este osobne nestretnes k tomu ze lubim ta a sracky ... a uz len preto: nemusi to byt ta osoba za ktoru sa poklada, nemusite si realne vobec rozumiet, vela ludi na nete pisat vie ale prides realne do styku a ticho, nechcem byt povrchny ale ruku na srdce - isto ste uz videli niekoho kto mal na nete fotky jak model/ka a real uplne ine, a hlavne to co sa tu prebera cely cas - nevies ako sa k nej spravat - nikdy si ju realne nevidel, nikdy si sa realne nebavil snou, nevies aka je ale uz ju lubis ...
Napísať odpoveď