backtrack 4
-
32jojo32
backtrack 4
Ahojte chcem pracovať v linuxe konkrétne v backtrack 4 stiahol som si ho nabootoval a pustil som si to ako live cd problém je v tom, že mi internet nejde ani cez kábel a ani cez wifi ako pustím prosím vás internet a hlavne wifi ? Ďakujem
Re: backtrack 4
V BackTracku sa tuším musí najprv zapnúť sieť - Menu (ten drak vľavo dole) » Services » Network » Start Network.
Btw, pokiaľ chceš pracovať s Linuxom a si začiatočník, mal si si zvoliť niečo iné ako BackTrack. Pokiaľ sa chceš hrať na hackera, tak pokračuj
Btw, pokiaľ chceš pracovať s Linuxom a si začiatočník, mal si si zvoliť niečo iné ako BackTrack. Pokiaľ sa chceš hrať na hackera, tak pokračuj
-
32jojo32
Cez to som to skúšal a nešlo to ale našiel som si nejaký prikaz a pustilo mi to na hackera sa nechcem hrať len ma baví si hladať takéto veci a testovať ich však na tom nieje nič zlé ja linux nechcem využívať ako nejaký os na prácu s priečinkami a tak. Ďakujem ti 
Ja mám Backtrack 5 ale zdá sa mi že na štvorke sa to robí nejako a potom tam alebo ale skôr up wlan0 ale to si fakt nepamätám ale Backtrack5 je lepšia verzia a keď bude konečne finálna ale škoda je že na BT5 máš oveľa menší wordlist 
Kód: Vybrať všetko
start wlan0Kód: Vybrať všetko
up wlan0