http://www.topky.sk/cl/100313/1469637/B ... kdy-viac-ä
Na konci tohto článku je anketa, ohladne súhlasu z postojmi Adely banášovej. Mna by zaujimalo, aký bude rozdiel v hlasovaní na topkách a v hojko komunite. Prečo to chcem vediet je ozrejmené v tomto príspevku. post2159684.html#p2159684
Takže?
Banášová&Zem&Vek - hlasovanie.
-
Solo_Kamen
King
Re: Banášová&Zem&Vek - hlasovanie.
Ok, neodvážim sa rozprávať priamo v mene niekoho iného, no napriek tomu si myslím, že to čo sa Adéla snaží povedať je trošku misinterpretované. Z toho ako som mal v priebehu rokov možnosť sledovať,počúvať a čítať Adéline názory vo mne zanechala obraz veľmi inteligentného a "nad vecou" človeka.
Ako celú túto štvavú kampať proti nej vidím ja:
Adéla je podporovateľom myšlienky slobody v tlači. Ak si už ako spoločnosť chceme silou-mocou lepiť na seba ten prívlastok "demokratická", poprípade zastávať slobodu slova a prejavu tak v žiadnom prípade by ľudia nemali škatuľkovať veci na zlé a dobré bez toho aby sa na to najprv pozreli. Zem a vek síce môže byť len hromada bludov a nezmyslov, to ale neznamená že to treba odsúdiť, zakázať a nechať fungovať len tzv. mainstream.
Týmto fakt nechcem nijakým spôsobom podporovať obsah článkov Zem a vek, nečítam to, ani Adéla to nečíta. Chcela len poukázať na to, že ľudia sa majú sami rozhodnúť čo je nezmysel.
Ak toho nie sú schopní, tak ich zrejme treba vzdelávať ale nie pozerať sa na nich ako na zločincov.
Adéla Banášová:
Ako celú túto štvavú kampať proti nej vidím ja:
Adéla je podporovateľom myšlienky slobody v tlači. Ak si už ako spoločnosť chceme silou-mocou lepiť na seba ten prívlastok "demokratická", poprípade zastávať slobodu slova a prejavu tak v žiadnom prípade by ľudia nemali škatuľkovať veci na zlé a dobré bez toho aby sa na to najprv pozreli. Zem a vek síce môže byť len hromada bludov a nezmyslov, to ale neznamená že to treba odsúdiť, zakázať a nechať fungovať len tzv. mainstream.
Týmto fakt nechcem nijakým spôsobom podporovať obsah článkov Zem a vek, nečítam to, ani Adéla to nečíta. Chcela len poukázať na to, že ľudia sa majú sami rozhodnúť čo je nezmysel.
Ak toho nie sú schopní, tak ich zrejme treba vzdelávať ale nie pozerať sa na nich ako na zločincov.
Adéla Banášová:
"..Keď som bola na titulke .týždňa, môžem byť aj na zadnej strane Zem&Vek. Myslím si, že by sme nemali veci démonizovať, mali by sme sa skôr naučiť veci chápať a prijímať iné názory. To, že s niečim nerezonujem, nesúhlasím, neznamená, že to tým pádom celé odsudzujem."
-
tehla
Tento príklad Banášovej ukázal, ako je médiami vytretá a sfanatizovaná dnešná spoločnosť ... 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
keby sa dala vyfotit na obalku nejakeho neo-nazi casaku tak nepoviem
uz nevedia z coho robit senzaciu
-
Waagbistritz69
King
keď niekde píše Huďo alebo M.S. Ďurica, to nemá od "neo-nazi" časáku úplne ďaleko. ale aj na .týždeň by sa niečo pekné dalo v tomto smere (nie nazi, ale značne doprava) nájsť, i keď skôr staršie veci (http://www.jetotak.sk/editorial/dajte-bodku-za-tyzdnom-)
napisal si to skoro dobre. lenze sa mi nezda, ze by sa niekto o zrusenie toho platku snazil. mainstream si sice donho rad kopne, ale to mu len pridava na popularite. ked ale niekto vydava hromadu bludov, tak nevidim dovod preco to neodsudit. nehovoriac o prispievateloch. kazdy sudny clovek po prezreti mien ten casopis zacne obchadzat a nepotrebuje na to nazor oficialnych medii.Fpichi napísal: Adéla je podporovateľom myšlienky slobody v tlači. Ak si už ako spoločnosť chceme silou-mocou lepiť na seba ten prívlastok "demokratická", poprípade zastávať slobodu slova a prejavu tak v žiadnom prípade by ľudia nemali škatuľkovať veci na zlé a dobré bez toho aby sa na to najprv pozreli. Zem a vek síce môže byť len hromada bludov a nezmyslov, to ale neznamená že to treba odsúdiť, zakázať a nechať fungovať len tzv. mainstream.
a co sa tyka banasovej, k nej sa ani vyjadrovat netreba. asi len ide v slapajach svojho otecka, ktory meni strany podla toho kde zaciti financny potencial. klasicka krysa.
-
Makovnik
Medium Professional
Zabavna kauzicka na mutenie vody v mlake. Hvorecky sa ukazal ako ukazkovy kreten a zaslepenec.Take ostentativne prejavy odporu su krasna ukazka obmedzenej hlavy a komplexov.
Je mi to jedno. Máme slobodu prejavu. Tiež nesúhlasím s obsahom Katolíckych novín a napriek tomu neodsudzujem ja-neviem-koho, že sa tam objavil.
Hvorecký sa ukázal ako idiot, ktorý vždy aj bol a presne sa zaradil medzi onú skupinu kaviarenských elitárov. Sú vlastne horší ako bežní krčmoví povaľači? Miesto piva chodia na kávu, majú najsprávnejší názor na všetko, akurát na rozdiel od nich majú viac šťastia/peňazí/moci/rozumu na to by ich bolo aj počuť.
Hvorecký sa ukázal ako idiot, ktorý vždy aj bol a presne sa zaradil medzi onú skupinu kaviarenských elitárov. Sú vlastne horší ako bežní krčmoví povaľači? Miesto piva chodia na kávu, majú najsprávnejší názor na všetko, akurát na rozdiel od nich majú viac šťastia/peňazí/moci/rozumu na to by ich bolo aj počuť.