BANKOMAT v C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
breaker13
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

BANKOMAT v C++

Príspevok od používateľa breaker13 »

sewa ludia na progB na VS potrebujem pred skuskou odovzdat program bankomat v C++ (OOP) s vyuzitim dedicnosti som rozmyslal ze by k tomu malo pomoct zeby tam boli 2 typy uctov terminovany ako prvy s nim by sa prakticky nic nedalo robit iba ak zistit stav, al nvm co este mozno kuknut urok a potom z neho dedeny bezny v nom by sa dalo toho robit ako v klasickom bankomate(vyber,vklad,zostatok,stav...)
to by bol taky zaklad to by mozno stacilo ale predsa len ma este napadlo

+ pristup zakaznika (klasika heslo,ID)a nejakeho admina (nastavil by urocenie,nastavil by maximalne vybery zakaznikov, pridaval a odoberal by zakaznikov)...este som uvazoval o nejakej databaze zakaznikov

mam to mat hotove o 2 tyzdne :( a zatial mam velke prd, sak za semester v C aj C++ sme toho takmer nic neurobili a on chce toto odo mna, fakt niekoho kto ma na to cas a chut nech sa na to kukne a nech ma zachrani PROSIIIIIM, ak sa bude dat tak v poho dam aj penaznu odmenu ;)

P.S. v prilohe je moja tyzdenna babranina s tym :(
Prílohy
bankom.zip
bankomat v C++ shit
(1.4 KiB) 196 stiahnutí
breaker13
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa breaker13 »

prosim vas nutne to potrebujem...bol by som nekonecne vdacny keby sa na to niekto pozrel a skusil nieco normalne jednoduche a hlavne funkcne naprogramovat...
tu financnu odmenu som myslel tak cca 2000-3000Sk . podla dohody :)
Napísať odpoveď