to nie .........akože je pekna to je jasne ................ale tak si vezmi hej že pri počasi skusenosti nenazbieraš pretože maš za sebou platno a nič ine a čitaš čo ti daju ale ked maš improvizovať je to niečo ine je to jej prve moderovanie ..........pametam si Adelu Banašovu ked prvy krat moderovala bola vkuse ticho sem tam niečo povedala aj to thake ze : no, ano , aj podla mna ,.....................a teraz ked niečo moderavala tak to malo grády.................
a jeden kasting trva 12hod aj viac ..............a ked to je vtelke tak oni dvaja su tam možno 10 minut sceleho vysielania ciže nvm či by si to ty dokazal cely den moderovať a srandovať atd ............
Zaxman si trochu mimo a s Adélou ju ani neporovnávaj, Adela robila roky v rádiu, Adela je na inej inteligenčnej úrovni, roky moderovala v rádiu a ani keď začínala v telke tak nemoderovala len pár slovami.
Rakovská proste podľa mňa nikdy ostrieľanou moderátorkou nebude. Hodí sa tak akurát na to počasie alebo uvádzanie smotánky alebo niečo čo by čítala z čítačky. Na ostrieľanú moderátorku by musela mať vtip, pohotovosť, charizmu a nie len pekné oči a veľké kozy
Je to tak, moderovanie jej zatial nejde... Ale tak uvidíme čo bude ďalej, veď toto sú vlastne iba castingy.. Takže to pôjde asi ešte dosť dlho, uvidíme aká bude pri konci Ale tak je pekná to sa musí nechať
neviem tak podla mna by ju mali trosku ukazat v nejakom dobrom svetle... a mozno tam prave teraz davaju este tie dobre zostrihy.... ked povie aspon daco....
Inak dost ma prekvapilo ked vybehla na podium tancujuc s Marosom.... pri tej harmonike...
A ak je dobra moderatorka... tak ma sancu to ukazat... bohvie ci sa jej ta sanca este ponukne
ja som ju v telke este nevidel nakolko v telke pozeravam maximalne nejaky dobry film ak ide ale ludia sa zamyslite za to ze nevie nejak extra dobre vystupovat pred kamerov nemusi byt hned hlupa sliepka apod ako tu podaktori pisu P.S.:fakt je pekna? ukazte nake video z toho abo co