Baterka pre MacBook Pro 15" 2012
Baterka pre MacBook Pro 15" 2012
Ahojte, chcem sa poradit. Mam doma stary MacBook Pro 15" s retinou z roku 2012. Problem je vsak s baterkou, ktora je uplne nafuknuta. Notebook uz nepouzivam, no chcel som ho pre rodicov, kedze na prehliadanie internetu, facetime a pod. by este chvilu posluzit mohol. Samozrejme by som baterku chcel vymenit sam, do autorizovaneho servisu to davat sa nevyplati. Otazka teraz je, kde zohnat baterku? Original baterku nezozeniem, tu maju len v autorizovanych servisoch. Internet je plny roznych bateriek, no mam obavy, mozno trochu paranoju. Nechcem kupit nieco, co by mohlo buchnut atd. Neporadili by ste mi, ako postupovat v tejto situacii? Mam mat obavy? Popripade viete, kde kupit nieco schopne? Dakujem.
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Baterka pre MacBook Pro 15" 2012
Pozri Avacom.
Nepôjde ten noťas na samotný adaptér s vybratou "baterkou"?
Nepôjde ten noťas na samotný adaptér s vybratou "baterkou"?
Re: Baterka pre MacBook Pro 15" 2012
Dve baterky som na 13" MBP z 2010/11 menil. Posledna mala vacsiu kapacitu ako originalna a laptop dosluzil v rodine bez problemov. Email mi hovori, ze bola z ebay od predajcu z Ciny. Takze asi cokolvek kupis, bude to fajn.
Popravde sa ale nepamatam ci isiel len na nabijacke. Kedze ta je magneticka, tak sa lahko "vykopne".
Popravde sa ale nepamatam ci isiel len na nabijacke. Kedze ta je magneticka, tak sa lahko "vykopne".