Baterka
Baterka
Zdravím, včera som si všimol, že mi prestalo nabíjat beterku na notebuku, píše že : zapojená, nenabíja sa... Ked je počítač zapojený do siete tak baterku nevybíja ale ani nenabíja stále mi svieti 38%- taký stav ako keď som si to všimol, keď odpojím zo siete tak stav baterky normálne klesá... adaptér je normálne teplý - čo je ale pochopiteľné keďže ako keby to iba obchádzalo baterku a elektrika normálne ide do pc... Notebook je Toshiba má asi ta krok.... neviete kde by mohol byť problém ? skôr ako mám behať po servisoch sa račej skúsim spýtať tu
Re: Baterka
Studeny spoj mozno.
Nechápem:) trochu to rozviesť .... inak baterku normálne nabíjalo ono to zrazu z ničoho nič prestalo
Neni co rozviest, studeny spoj hovori za vsetko. Odnes notebook sikovnemu elektrikarovi, nech ti to premera.
-
shadow1310
Medium Expert
dalsia moznost je to ze TY si baterku proste zlikvidoval. pokial casto pouzivas book dlhodobo napojeny na el. siet so zaroven zapojenou bateriou tak ju behom pomerne kratkej doby znicis
exi248: ak ntb pouzivas LEN doma a nebehas s nim po celom dome, tak kludne moze ostat napojdeny non stop na el. energiu.
No práveže nie, využívam ho dosť aj mimo domu, alebo aj doma na baterke keď si ho beriem do inej miestnosti... to sa mi nezdá že by som zničil baterku za rok... a túto teóriu poznám, že ked sa nevyužíva notas na baterke tak je lepšie ju vybrať , ale ako som už aj napísal ja ju využívam
a nepomohla by vymena baterky?
No neviem či by pomohlo, ale už mi to zase nabíja, vybral som baterku nehal počítač bežať bez baterky pár hodín a potom ked som ju zapojil znova tak to už išlo, ako vtedy som zobral pc aj do inej izby tak to mohlo spraviť aj napätie v zásuvkách alebo čo ale tak či tak to vždy išlo všade ... takže dakujem za pomoc každopádne