Batman Arkham Asylum
v časti, kde Joker odstraní prístupový most, a premení dvoch väzňov na svalnatých mutantov, proti ktorým musím bojovať, sa mi po súboji nedá privolať Batmanová stíhačka. otvorím tým dešifrovačom tie dvere, ale nič sa potom nedeje. v predošlej D2D verzii mi to šlo normálne, ale teraz mám verziu Reloaded, a nechce mi to ísť. skúsil som už asi 5-7rôznych crackov, ale nepomohlo to. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 21:25 )
naozaj mi s tým nikto nevie poradiť? lebo ak by som aj kúpil originálku, a bude mi robiť to isté, tak by ma porazilo kvôli zbytočne vyhodeným peniazom. navyše crack od Reloaded je len jeden, a skúšal som aj patch, ale nič nepomohlo
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 21:25 )
naozaj mi s tým nikto nevie poradiť? lebo ak by som aj kúpil originálku, a bude mi robiť to isté, tak by ma porazilo kvôli zbytočne vyhodeným peniazom. navyše crack od Reloaded je len jeden, a skúšal som aj patch, ale nič nepomohlo
-
lekoklatik
VIP
vždy keď si ten profil vytvoríš sa doň musíš prihlásiť...
návod: offline profile in Win Live
a btw tu je návod na to, ako si zálohovať svoj offline profile save games. http://forums.gamesforwindows.com/p/2453/20277.aspx
návod: offline profile in Win Live
a btw tu je návod na to, ako si zálohovať svoj offline profile save games. http://forums.gamesforwindows.com/p/2453/20277.aspx
je to strašne strašne super, ale mňa do profilu vôbec nechce prihlásiť. mám tam tri profily, všetky sú offline a ani jeden nefunguje. dám sign in, vyberiem profil a ako keby sa nič nestalo, zobrazí sa hláška "to access windows live push home" a tá tabuľka "you have not signed to a profile". proste mi to nebere, nejde. :-/
neviete preco mi tuto hru nechce zapnut? ked ju pustim nabehne ta tabulka Windowsu kde je na vyber odoslat a nodoslat ked dam nodoslat tak mi nabehne dalsia tabulka,ktora je v prilohe.mam stiahnutu verziu.postupoval som tak ze som nainstaloval hru,dal do nej cestinu,opatchoval som ju na verziu 1.1 a dal som crack na tu verziu,takze neviem v com je problem 
// alebo neviete niekto poradit ako to mam patchnut?lebo si myslim ze som robil vhybu tam
// alebo neviete niekto poradit ako to mam patchnut?lebo si myslim ze som robil vhybu tam
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Batman Arkham Asylum
Vedel by mi prosím niekdo poradiť, ako mám hackovať pomocou toho prístroja, lebo mi to vôbec nejde hlavne v jednej časti kde ma zabije elektrika ak to nestihnem do pár sekund.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako na pc ale na xku sa to robilo packaami a musel si dosiahnut najsilnejsie ziaracu zelenu
-
lekoklatik
VIP
Tak som si to dnes dohral.
Podarilo sa mi niekoho stucknúť v železe : D
Tiež sa tam povaľuje nejaká ruka
Podarilo sa mi niekoho stucknúť v železe : D
Tiež sa tam povaľuje nejaká ruka
chcel by som sa opytat newete nahadou ako sa mam zachytit do tej sachty stim hakom co dostanem ked po prvykrat som v svojej skrysi v tej jaskyni stale tam strielama a nie a nie sa pritiahnut dik za odpoved
Neviem či ste boli v tej misii už kde máte nájsť dokumenty Dr. Young-ovej, zhodíte luster, ten rozbije dole sklo a oslobodíte 2och vezňov, no na youtube som videl návod a hned zľava pri luďoch ktorých ste oslobodili by mali byť odtlačky na knihe, no ja tam nemám žiadne.
No všimol som si, po zagúglení, že tento problém nemám len ja sám. Stretol sa s ním niekto?
No všimol som si, po zagúglení, že tento problém nemám len ja sám. Stretol sa s ním niekto?
ta hra je cela dajaka bugla
a to ma pekne stve lebo sa mi to hrozne paci a nemozem si to uzit. Mam rovnaky problem a nwm co dalej , potom mam este taky ze napr. sa mozem vysrelit hak a miesto toho aby sa zachytil na rimske leti dalej cez steny az mi zomrie 
Už fakt neviem čo mám robiť, som skúsil asi 3 crack-y, update a stále nič, na nervy to je.
SSemteXX,ostava nam len kupit originalku 
To v žiadnom prípade, všetko sa dá stiahnuť z internetu. 
tak ked naniečo kapneš tak napis,mna to tiez dosť žere.
Hah, pohol som sa konečne, nech sa páči, tu máš video, musíš sa vrátiť po ceste naspäť.
Zaujímavá Karma od uživateľa ktorú som dostal v tejto téme :
kvoli takym kktom ako ty bude zachvilu kazda hra xbox exkluzive len tak dalej
/Cyrus666
Nechápem čo s tým chcel preukázať.
Zaujímavá Karma od uživateľa ktorú som dostal v tejto téme :
kvoli takym kktom ako ty bude zachvilu kazda hra xbox exkluzive len tak dalej
Nechápem čo s tým chcel preukázať.
Lama: Počuj dorazil si už k tej Ivy? Lebo ja som zbil toho Obra čo namňa vybehol, vyhákoval som sa hore a teraz musím ísť za Ivy, lenže neviem ako, som tu :
A ja tie dvere do Arkham East mám zamknuté, nemáš podobný problém?
A ja tie dvere do Arkham East mám zamknuté, nemáš podobný problém?
-
lekoklatik
VIP
Ako tu tak čítam čo máš ty za problémy semtex, ktoré zhadzuješ na bugy hry, sú tvoje problémy, kde sa snažíš predbiehať dej. Choď postupne tak ako ti to hra káže. Hru máš dokonca česky takže nerozumiem čo na tom nerozumieš. Všetko má svoj zmysel a ide pekne postupne tak ako má. Na mape ti vždy ukáže kam ísť a úlohy ktoré máš zadané sú jasné. Prečítaj si teda návod...