Battlefield 1
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield 1
18. novembra vysli nove ovladace pre nVidiu, idem skusit pre moju GTX 1060 6GB a Win7 64-bit: http://www.geforce.com/drivers/results/111026
Inak co sa tyka hry, ake mapy mate najradsej, akym sa co najviac vyhybate??? A co sa tyka squad leadera, ako sa ovlada, resp. ako sa nastavuje ciel pre squad???
Inak co sa tyka hry, ake mapy mate najradsej, akym sa co najviac vyhybate??? A co sa tyka squad leadera, ako sa ovlada, resp. ako sa nastavuje ciel pre squad???
Hram to len par dni a kedze po patchi mam problemy s fps, tak som dost nasraty. Niektore mapy ako napr. Amiens su u mna nehratelne.
Co sa tyka Squad Leadera, tak podobne ako v predoslych dieloch. Pozries na vlajku a stlacis Q. Tym vlastne zadas rozkaz svojmu timu.
Co sa tyka Squad Leadera, tak podobne ako v predoslych dieloch. Pozries na vlajku a stlacis Q. Tym vlastne zadas rozkaz svojmu timu.
Ja som zo zvyku zacinal Conquestom, ale asi po 20 hodinach som presiel na Operation. Je to omnoho viac koncentrovane a tak trochu aj realnejsie. Ale nerobim si iluzie, stale je to len Battlefield a hlavna je akcia.
Mapy hram vsetky, niektore vyzaduju iny styl hry, ale to sa mi paci. Takisto pri operaciach je lepsie v utoku hrat za medika a v obrane za supporta. Aspon mne to tak viac vyhovuje.
Mapy hram vsetky, niektore vyzaduju iny styl hry, ale to sa mi paci. Takisto pri operaciach je lepsie v utoku hrat za medika a v obrane za supporta. Aspon mne to tak viac vyhovuje.
-
DeJF
Addict
Tak ako píše rochedo, pripadne podrž Q a chod dole na squad orders alebo ako to je (keď si leader) a možeš sa pozrieť čo maju ako ciel nastavene ostatne skupiny, a možeš ciel rovno nastavit cez tohojko napísal:18. novembra vysli nove ovladace pre nVidiu, idem skusit pre moju GTX 1060 6GB a Win7 64-bit: http://www.geforce.com/drivers/results/111026
-
hojko
Site Admin
Okej, diky za to Q, stlacal som vsetko mozne a Q ma nenapadlo. Mod operations sa mi moc nepaci, hral som par hier, ale prislo mi to chaoticke trochu, ale to bolo asi tym, ze som nepoznal este mapky a nevedel som co a ako, kam treba ist. Pri conqueste hravam najma Argonne Forest, prakticky mapa bez tankov, taka skor masovka na posob Metra v BF3. Relativne dobra z mojho pohladu je este Ballroom Blitz a Quentin Scar. Za uplne zbytocnu mapu povazujem Monte Grappa. Inak v decembri by mala vyjst nova mapa a nazvom Giant's Shadow.
Nove nVidia ovladace problem s preblikavanim a rozmazanim pri 60Hz nic nevyriesili, musim hrat nadalej na 50Hz.
Nove nVidia ovladace problem s preblikavanim a rozmazanim pri 60Hz nic nevyriesili, musim hrat nadalej na 50Hz.
-
Solo_Kamen
King
Ak si squad leader, tak sa stále dá vyadať rozkaz "spotnutím" vlajky. Aj keď sa mi zdá, že to občas ide trochu ztuha.
Drobná rada, keby máte squad leadera, čo na to kašle, tak po niekolkonásobnom vyžiadaní si dalšieho rozkazu (request orders) sa stanete squad leaderom.
Drobná rada, keby máte squad leadera, čo na to kašle, tak po niekolkonásobnom vyžiadaní si dalšieho rozkazu (request orders) sa stanete squad leaderom.
-
p4ra
Redeemer
A skusil si to Borderless nastavanie, ako som ti pisal? Ja som mal podobny problem, aj s Hz a to mi pomohlo. Za pokus nedas nic, ak si este neskusal.hojko napísal:Nove nVidia ovladace problem s preblikavanim a rozmazanim pri 60Hz nic nevyriesili, musim hrat nadalej na 50Hz.
Moje settings, ziadne rozmazanie
hojko, to preblikanie nemoze byt sposobene monitorom? Pri inej hre ti to nerobi? 60Hz je native?
hojko, to preblikanie nemoze byt sposobene monitorom? Pri inej hre ti to nerobi? 60Hz je native?
-
xH4wK
Tak som si BF1 spolu s TF2 kupil na vianoce, v tomto momente sa to stahuje doma na super rychlom 4Mbit internete od telekomu, ked sa vratim domov malo by to uz byt hratelne, som zvedavy aky posun to je oproti BF4 
-
hojko
Site Admin
Akonahla zmenim hocico v nastaveni grafiky, uz to mam rozmazane. Tak sa to chovalo aj v beta verzii a to som mal staru graficku kartu so starsimi ovladacmi.
p4ra: Neskusal, zabudol som, skusim.
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2016, 12:01)
Borderless mi ide na 50Hz, rozmazane to nie je. Ale to pri 50Hz nie je ani normalne.
p4ra: Neskusal, zabudol som, skusim.
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2016, 12:01)
Borderless mi ide na 50Hz, rozmazane to nie je. Ale to pri 50Hz nie je ani normalne.
-
p4ra
Redeemer
Ja to mam na 60Hz a borderless. Funguje to dobre. Uz mi dochadzaju napady, co by ti to mohlo sposobovat.
-
hojko
Site Admin
Kaslem na to. Este ma napada, ze mam Win7 a tak mi to bezi len na DX11, nakolko DX12 nie je podporovana vo Win7.
-
Solo_Kamen
King
Čo ti odpísali z EA supportu? Ak si tam už písal.
-
hojko
Site Admin
Nepisal, pretoze nie som sam s tymto problemom, riesilo sa to aj na oficialnom fore a riesenie nepadlo. Aspon ked som to pozeral asi pred tyzdnom az dvomi.
-
Solo_Kamen
King
Možno že ich treba viac bombardovat ticketmi na podpore EA 
Inak, ako je to z voice chatom v BF1? V nastaveniach mám zapnutý VOIP, ale ked som s kamarátom bol v squade, tak ma nepočul, museli sme íst cez Teamspeak. Mám aj nastavené tlačítko pre "vysielanie" zvuku, nemá to prečo neíst ale nejde to.
Inak, ako je to z voice chatom v BF1? V nastaveniach mám zapnutý VOIP, ale ked som s kamarátom bol v squade, tak ma nepočul, museli sme íst cez Teamspeak. Mám aj nastavené tlačítko pre "vysielanie" zvuku, nemá to prečo neíst ale nejde to.
-
hojko
Site Admin
Ja som hral pred chvilou na dakom holandskom ci nemeckom serveri a gadzovia mi tam stale nieco mleli.
-
twardykamen
Medium Professional
ked mi niekto melie v skupine opustam ihned skupinu.
vsak si vypni voip ak ti to tak vadi
-
Solo_Kamen
King
V BF4 mi to "mletie" niekolkokrát zachránilo život, kedže mi tam včas nahlásili kempera v budove 3 metre odomna... súhlasím, je to totálna zbytočnost.twardykamen napísal:ked mi niekto melie v skupine opustam ihned skupinu.
A ani nehovorím, ked som na TS v squade z niekým, koho poznám.... to sme väčšinou vo vrchnej časti tabulky, ked sa dobre vyspím
-
hojko
Site Admin
Mal by som par otazok, nechce sa mi to hladat niekde vo forach, urcite aspon na nieco budete vediet zodpovedat:
1. Armored train - kedy sa objavi, za akych podmieok, ako a preco??? Je daky ciel toho vlaku, ci len moznost ist a strielat z neho???
2. Plamenomet (wax), je v kazdej mape a podla coho sa objavuje??? Objavuje sa nahodne, na roznych miestach alebo vzdy len na tom istom???
1. Armored train - kedy sa objavi, za akych podmieok, ako a preco??? Je daky ciel toho vlaku, ci len moznost ist a strielat z neho???
2. Plamenomet (wax), je v kazdej mape a podla coho sa objavuje??? Objavuje sa nahodne, na roznych miestach alebo vzdy len na tom istom???