Battlefield 1
Re: Battlefield 1
Ak by to malo byt realisticke, tak by tu hru asi takmer nikto nehral. Konecne by ste sa potesili, ze vidite tank a nikto z vasich spoluhracov ho neuchmatol, nasadnete a tank by sa hned pokazil
Ste na letisku, nasadnete do lietadla a pri vzlete by doslo k explozii alebo by ste sa hned zrutili a zomreli
Pretoze taka bola realita WW1. Briti napriklad stratili daleko viac pilotov pri nehodach pocas vycviku ako pri samotnom boji s Nemcami.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na mieste je potom zamyslenie sa, či je téma WW1 práve vhodnou inšpiráciou pre vznik akčnej hry tohto typu. 
-
Solo_Kamen
King
nie, nie je, pretože vojaci zo sebou nenosia padáky, ktoré môžu použiť každých 10 sekúnd a spraviť si z bojiska parkourové ihrisko 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Neprehanajte to tu zas , bf neni simulator
Ved nikto nechce simulator ale autenticitu... behat v ww1 so samopalmi je neskutocna sranda... ved nech tam daju ww2 a mozu to vydat ked zmenia modely zbrani/techniky a nikto sa nebude stazovat
Prave nedavno vysiel tento nabuseny Gamescon trailer ku BF 1 http://www.centrumher.eu/vysiel-oficial ... lefield-1/ BF 1 mam uz predobjednany
Teraz uz len grafiku treba vymenit to bude rezba...Kto chce pridajte si ma na Skype i Origin: packie34 mozme potom zahrat Multak
Nik nevraví že to malo byť realistické. Každopádne to malo byť autentické. Toto je jednoducho čistý nonsensephramko napísal:Ak by to malo byt realisticke, tak by tu hru asi takmer nikto nehral. Konecne by ste sa potesili, ze vidite tank a nikto z vasich spoluhracov ho neuchmatol, nasadnete a tank by sa hned pokazilSte na letisku, nasadnete do lietadla a pri vzlete by doslo k explozii alebo by ste sa hned zrutili a zomreli
Pretoze taka bola realita WW1. Briti napriklad stratili daleko viac pilotov pri nehodach pocas vycviku ako pri samotnom boji s Nemcami.
Co Insider, som sa zapojil a nic. Ma uz niekto k dispozicii beta verziu? Ide mi hlavne o hw naroky, ze ci budem musiet kupit grafiku.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Beta zacina az 30.8 ci? Ja som email dostal
-
Solo_Kamen
King
pred troma minútami mi prišiel kód na verejnú betu
Kým budem v práci, tak sa mi to hádam stiahne a o nejakej jedenástej vám to zrecenzujem. (aj ked pochybujem o tom, že budem prvý
)
Tak som to uz otestoval a je to velmi prijemna zmena oproti BF3 (posledny co som hral). Absencia elektronickeho boja je to, co dnesne MP strielacky potrebovali.
Optimalizacia je vyborna, na GTX 1060 to ide vo full HD na ultra detailoch v 60 fps s vsyncom. Mam zapnuty aj DX12, bez toho som to ani neskusal.
Takze kupa je jasna
Atmosfera je super, hral som conquest na cas a ku koncu mapy sa zotmelo, prisla piesocna burka a bol to taky prirodzeny indikator toho, ze ide koniec.
PS: stahuje to 7 GB
//tak nie, pocasie sa meni nahodne, len som mal stastie na to, ze sa kazilo ku koncu hry.
Optimalizacia je vyborna, na GTX 1060 to ide vo full HD na ultra detailoch v 60 fps s vsyncom. Mam zapnuty aj DX12, bez toho som to ani neskusal.
Takze kupa je jasna
Atmosfera je super, hral som conquest na cas a ku koncu mapy sa zotmelo, prisla piesocna burka a bol to taky prirodzeny indikator toho, ze ide koniec.
PS: stahuje to 7 GB
//tak nie, pocasie sa meni nahodne, len som mal stastie na to, ze sa kazilo ku koncu hry.
-
webmasterr
Medium Professional
Ja som sa tesil ze si to aspon vyskusam, ale kvoli mojej "postarsej"
HD6870 sa mi hra ani nespusti, pretoze Origin mi vyhodi chybu, ze mam stare drivery. A novsie drivery pre moju kartu uz niesu, takze smola, aj ked si myslim ze ta karta by to na low este potiahla. Planoval som si do konca roka kupit GTX 1060 tak to mozno trochu urychlim 
-
Solo_Kamen
King
mám s tým menší problém. Ked dám vypnút hru, tak mi vyskočí hláška, či ju chcem naozaj vypnút. Vypne sa, ked klikne mna NIE 
P.S. Insideri majú betu o den skôr
Zatial grafika nádherná, na ultra okolo 35-45 fps, na vysokých 60-52. Nvidia 760 GTX. conquest je fajn, len mi dost vadí, že časové limity sú dost nízke.... ale to sa dúfam zlepší ked bude komunita zakladat vlastné servery. EDIT: no dobre, na vysokých je tiež občas prepad ku 44
P.S. Insideri majú betu o den skôr
Zatial grafika nádherná, na ultra okolo 35-45 fps, na vysokých 60-52. Nvidia 760 GTX. conquest je fajn, len mi dost vadí, že časové limity sú dost nízke.... ale to sa dúfam zlepší ked bude komunita zakladat vlastné servery. EDIT: no dobre, na vysokých je tiež občas prepad ku 44
Po dnesnom testovani musim uznat, ze sa im to podarilo. Tie zvuky a prostredie su fakt super. Na starej 270x to ide pri 1080p na high detailoch 60-70fps. Ked dam par veci na medium, tak 80+ fps, co je fajn.
Windows 10, 380X s najnovsimi ovladacmi, ale neviem to spustit
spustím hru, kliknem na okno, a hra sa sama minimalizuje, a takto stále dookola (pričom hudba ide)
spustím hru, kliknem na okno, a hra sa sama minimalizuje, a takto stále dookola (pričom hudba ide)
-
p4ra
Redeemer
Vcera som to hral cca. hodinku a pol a musim povedat, ze ma to bavilo velmi. Ako som sa o tom bavil s niektorymi ludmi, ze si to celkom neviem predstavit, tak naozaj je to zabava lietat na starych lietadlach, nahanat nepriatelov na koni. Zvuky a hlasky su vyborne. Hram to na notebooku s i7, 16 GB RAM a 970M na Ultra a mam od 60 do 72fps. Logicky su tam este bugy, ale ked to doladia to vidim na kopec zabavy.
-
Solo_Kamen
King
Kôň bolo to prvé, čo ma zrazilo...
Inak, neviete, kde sa dá nastaviť aby na mierenie stačilo iba stlačit pravé tlačidlo? Je to nepohodlné, ked ho musím držat.
Inak, neviete, kde sa dá nastaviť aby na mierenie stačilo iba stlačit pravé tlačidlo? Je to nepohodlné, ked ho musím držat.
Po vcerajsku som lvl 30. 'nuff said.
Na 970 mam stabilne ~85 FPS na High a hra vyzera nadherne.
Na 970 mam stabilne ~85 FPS na High a hra vyzera nadherne.
-
DeJF
Addict
Skúsil som no vela som sa nezahral.
Prvý krát keď som to zapol to išlo krásne stabilne na ultra 60 fps [vsync] bez dropov, druhý krát keď som to zapol tak nehratelne, obrovske dropy k 20 fps, a spomalene reakcie vojaka po hybaní myšou...Neviem kde može byt problem, vraj šarapatu robí res scale ale ten mam na 42% jak aj bol.
gtx 970 & i5 6600k
Prvý krát keď som to zapol to išlo krásne stabilne na ultra 60 fps [vsync] bez dropov, druhý krát keď som to zapol tak nehratelne, obrovske dropy k 20 fps, a spomalene reakcie vojaka po hybaní myšou...Neviem kde može byt problem, vraj šarapatu robí res scale ale ten mam na 42% jak aj bol.
gtx 970 & i5 6600k