BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Od: BattleField 3

Príspevok od používateľa UN2552 »

Caute mam otazku mam bf 3 a chcem to kupit aj na pc a budem mat na pc verzii odomknute zbrane ktore mam aj na xboxe alebo pojdem od zaciatku ?
sobrancan16
Star
Star

Re: Od: BattleField 3

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

UN2552 napísal:Caute mam otazku mam bf 3 a chcem to kupit aj na pc a budem mat na pc verzii odomknute zbrane ktore mam aj na xboxe alebo pojdem od zaciatku ?

všetko budeš odomykať od začiatku :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Daggertail »

no da sa potom este kupit odomknutie vsetkych veci, alebo len niektorych casti :wink:
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Po poslednej akualizácii služby Origin sňou mám menší problém. Ide o to že pokial bol origin ako beta, tak si pamätal prihlasovacie údaje pre každé konto vo Wine zvlášť. Teda brcho vo svojom win konte sa prihlásil do origin odfajkol zapamätať si užívatela, rovnako aj ja som sa pod vlastným win kontom prihlásil do vastného účtu v origin a ten si nás pamätal a automaticky prihlasoval tak ako má. No teraz to tak už nefunguje. Keď sa prihlásim vo svojom windows konte do originu, tak aj vbráchovom Win konte sú v origine nastavené moje prihlasovacie údaje. Takže sa teraz za každým musíme prihlasovať, čo ma otravuje. Dá sa to neako nastaviť, aby to fungovalo ako v bete?

V EA neako už asi nepredpokladajú že jeden PC používa viacero užívateľov.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

kto chce hrat nech mi posle ss :wink:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

zatial som s BF3 velmi nespokojny. nuda, ani naznak spoluprace, rush ma castokrat koridorove mapy..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zahraj si conquest so 64 hracmi na Caspian Border, Operation Firestorm + vsetkych mapach z Armored kill ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V Bad Company 2 bol podla mna Rush daleko lepsi, mapky boli mensie, boli dobre hratelne a aj ta spolupraca bola prijatelna. V BF3 ma Rush nebavi, pri Metre je to vonku len a len o sniperkach, potom v samotnom metre je to uz klasicky boj. Co sa mi nepaci celkovo v BF3, tak to su az prilis velke mapky a hlavne to, ze zakladne su daleko od prveho swapu, vid napriklad Caspian, Firestorm a ine. A to si neviem predstavit co to o par dni bude, ked sa ku mne dostane Armored Kill.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

dobre tomu rozumiem, ze ak chcem dostat G3A3 musim hrat coop?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

hojko napísal:V Bad Company 2 bol podla mna Rush daleko lepsi, mapky boli mensie, boli dobre hratelne a aj ta spolupraca bola prijatelna. V BF3 ma Rush nebavi, pri Metre je to vonku len a len o sniperkach, potom v samotnom metre je to uz klasicky boj. Co sa mi nepaci celkovo v BF3, tak to su az prilis velke mapky a hlavne to, ze zakladne su daleko od prveho swapu, vid napriklad Caspian, Firestorm a ine. A to si neviem predstavit co to o par dni bude, ked sa ku mne dostane Armored Kill.
V BC2 bol rush pre attackerov dost nehratelny. Stacilo dozadu 2 bazuky + 1 rotacny gulomet na vrtulniky, dopredu 3 bazuky na tank, zvysok zabednit ostatnou pechotou a cez to prejdes len so stastim. Nejedenkrat som zazil (ked boli oba timy dobre), ze Valparaiso skoncilo s jednym vybuchnutym M-COMom. A ak sa nahodou stalo, ze attackeri boli lamky, tak ich stacilo zabednit pred spawnom a bol klud.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

chcem sa spytat.po kupe BF 3 ked som hral asi po hodine mi stmavla obrazovka a potom mi restartovalo pc.neriesil som to ale na druhy den rano ked som hral zase po pribliznom case to iste.
otazka.moze admin alebo kto spravuje servery BF 3 prikazat mojmu pocitacu sa restartovat?tiez sa mi nechce tomu verit ale nikdy sa mi nestalo zeby mi crashol pc :?

/pocitac mam velmi kvalitny postaveny na vode.tam by som nevidel zeby nieco malo nieco s teplotami.ked dam vytazit grafiku na benchmarku teplota je max na 55°C
zostava http://www.hojko.com/p-aquarius-moj-pc- ... 54419.html
inac vcera sme s kamaratom drvili asi 3-4 hodinky a nic.uvidim skusim aj dneska hrat a dodam dalsie vysledky.artekafty tiez nehadze nemam ju pretaktovanu.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Admin ta moze kicknut alebo dat ban, urcite nie restartovat PC, skor si myslim ze to bude v hardwari, ake mas teploty po tej hodine? Stabilita hry? Hadza ti to artefakty? Potom dalsia moznost je zla optymalizacia s niektorimi grafickymi kartami pamatam si ze este ked som mal Ati HD 6850, tak to nehorazne blblo, pritom grafika v poriadku, hra originalka, ale aj tak mi to stale padalo. Skus napisat aku mas zostavu, popripade pozeral si na forum o BF3, tam taketo veci riesia a mne to v tej dobe pomohlo.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:V Bad Company 2 bol podla mna Rush daleko lepsi, mapky boli mensie, boli dobre hratelne a aj ta spolupraca bola prijatelna. V BF3 ma Rush nebavi, pri Metre je to vonku len a len o sniperkach, potom v samotnom metre je to uz klasicky boj. Co sa mi nepaci celkovo v BF3, tak to su az prilis velke mapky a hlavne to, ze zakladne su daleko od prveho swapu, vid napriklad Caspian, Firestorm a ine. A to si neviem predstavit co to o par dni bude, ked sa ku mne dostane Armored Kill.
Mas sa na co tesit :) Bandar Desert je obrovska mapa, povodne som sa na nu tesil najviac, ale nakoniec to dopadlo sklamanim. Najviac si tam uziju piloti, ja ako tankista som tam trochu strateny, mapa je taka velka, ze sa boje vzdy rozdelia na mesto a vsetko ostatne, cize je to v podstate ako 2 mapy v jednej. V meste je to celkom zabava ale v pusti je clovek dost zranitelny, aj ked je to kompenzovane dunami. Ostatne mapy z AK su super, primerane velke a s pestrym prostredim. Osobitnu atmosferu ma ta nocna (hlavne ked GUnship pusti flares :) ) a potom aj ta v horach, tam je zas zaujimavym spestrenim velke prevysenie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nahodou Bandar Desert je super, pokial teda neskoncis niekde na konci sveta bez dopravneho prostriedku. Utekat 5 minut po pusti nie je ziadna vyhra. Inak celkovo je pre mna AK zatial najlepsi datadisk.
lumir
King
King

AK je celkom hratelny.. no aj tak ma to neuveritelne nudi. a ten gunship je zly vtip:) v pohode je ta velka snezna mapa s jazerom.
.
co ma hneva, je aj to, ze mi hra dost casto pada (zamrzne, odpaja zo serverov po par minutach hrania - timeout alebo reason 1, laguje).
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

aktualizovať punkbuster a drivere
lumir
King
King

dobra rada nad zlato. aby som sa s hrou, ktoru som pred 2 tyzdnami kupil nainstaloval, takto sral. a pokial viem, vsetko mam aktualne (punkbuster, grafika, origin)

//ano, hravam na europskych serveroch s pingom medzi 20 - 50
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

mas filter len na Europu?
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

tak po veeeeelmi dlhom case tu mam druhu jet montage :D

snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snopy »

fu 215 strán :D .. chcem sa len spýtať rozbehám to na XP ?
Napísať odpoveď