Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
kluce bude davat aj Sector.sk
http://www.sector.sk/sprava/1658/pc_bet ... pany_2.htm
keby sa niekto nejakým nedopatrením dostal k dvom beta klúčom, rád sa jedného ujmem 
toto dokaze nasrat - aspon dufam ze som to nepredobjednaval zbytocne
/DeJF: neprovokuj
/DeJF: neprovokuj
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ProGamingShop5. marec sa blíži a s ním hra ktorá nanovo definuje pojem FPS. Pokiaľ sa už ani vy neviete dočkať, máme dobrú správu. Už sme začali rozosielať kódy pre prístup do beta verzie hry Battlefield: Bad Company 2 , ktorá bude prístupná od 28. januára. Zatiaľ tým, ktorí si u nás hru predobjednali, od 5. februára každému, kto bude mať záujem.
Pekné od nich 
-
webmasterr
Medium Professional
takze vyzera to ze by ich malo byt dost...tak dufam, ze sa premna jeden najde.. lebo fakt sa na tu hru dost tesim...
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2010, 22:32)
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2010, 22:32)
klucov bude 5000Toy M@ch!n3 napísal:kluce bude davat aj Sector.skhttp://www.sector.sk/sprava/1658/pc_bet ... pany_2.htm
Už je aj na Steame za 50€
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
som rad ze sa umúdrili s tymi klucmi a daju kazdemu kto bude mat zaujem pretoze niet nad to otestovat si hru a az potom kupit
Btw. tie klúče sa budú objednávať iba tak, že tam napíšem a oni mi ho jednoducho pošlú?
Tak to palec hore ze sa s tymi klucmi umudrili to som fakt necakal .. tak ja som svoju predobjednavku zrusil a napisem este aj mail na PGS aaa prv si teda vyskusam betu a potom spätne predobjednam ak mi to bude rozumne slapat...
-
webmasterr
Medium Professional
Squad Rush mode (+video): http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... tails.aspx
Normálne to vo mne prebudilo chuť si kúpiť znova PC popri Xku... Aký by bol ideálny config pre solídne hranie na 24" LCD ?
neviete, ako je to s tými betakeymi na sectore? Ze ako objednat a tak...
Strasne sa tesim. Zachvilu BETA, vyzera to vyborne. Myslim, ze to ma na prekonanie MW2.
Podla toho co povazujes za solidne hraniehezo napísal:Normálne to vo mne prebudilo chuť si kúpiť znova PC popri Xku... Aký by bol ideálny config pre solídne hranie na 24" LCD ?
akurat rozmyslam ze by som tam dal 5970, aby som si to fakt solidne zahral
PS: tiez mam 24" LCD
tak uz mi konecne prisiel beta key nevie niekto kde sa da stiahnut ten beta klient alebo sa este neda?
Ak sa smiem spytat, kde si on poziadal ?Markoff napísal:tak uz mi konecne prisiel beta key nevie niekto kde sa da stiahnut ten beta klient alebo sa este neda?
sledujte ich twitter stranku - alebo ofic. blog - zajtra tam urcite budu uz nejake detaily ohladom stiahnutia beta klientu
predobjednal som si hru na progamingshop.skhypper napísal: Ak sa smiem spytat, kde si on poziadal ?
Dobrá zostava, páči sa mi. Niečo podobné mám doma akurát mám procesor Core i7 860.hypper napísal:Podla toho co povazujes za solidne hranieJa si koli tomu idem kupovat new PC... http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... V2I01RLA01
akurat rozmyslam ze by som tam dal 5970, aby som si to fakt solidne zahral.
PS: tiez mam 24" LCD
Jediné čo by som vytkol je doska, už by som bral niečo s podporou USB3 a SATA3.
napr. ASUS P7P55D-E PRO