Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
ked som mal repraky mal som little speakers
teraz mam sluchadka a mam headphones
ine ti bude blbnut
teraz mam sluchadka a mam headphones
ine ti bude blbnut
ja mam normalne deafult a mam sluchatka a chcem sa spytat neviete preco mi niekedy seka hra ? PC mam nato dobry
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš zostavu.
aj mne seka ale kvoli pingom... napr ja mam :AMD athlon II x4 640 procesor 3.00 GHz
4 Gb RAM DDR3
ati radeon hd 5570
inac dneska mi naskocil sam od seba vietnam
ale nejde mi to
len mi nabehol
4 Gb RAM DDR3
ati radeon hd 5570
inac dneska mi naskocil sam od seba vietnam
takze 2 jadrovy procesor 512 graficka 3 GB Ram.. mam na plane kupit bednu iba na HRANIE mam kamosa ktory sklapa pocitace sa dojednam 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Napíš presný model grafiky a procesora.
graficka NVIDIA procesor INTEL CORE 2 DUO
To je presný model? 
co ja viem presny 
Pravým na tento PC/vlastnosti/hardvér (ak máš XP)/správca zariadení.
Napíš, či to ukazuje v: "Procesory" a "Displey Adapters".
To je všetko čo potrebujeme.
Napíš, či to ukazuje v: "Procesory" a "Displey Adapters".
To je všetko čo potrebujeme.
a ked mam vistu nemam to tu... nechaj tak kamos uz robi Gamer PC 2 jadrovy procesor 1-5 GB graficka( ci ako sa to pise) 5-6 GB Ram
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Odporúčam 4-jadro. BC2 pôjde lepšie.
MichalkoOo napísal:Odporúčam 4-jadro. BC2 pôjde lepšie.
suhlasim... akoze mne bc2 nesekelo ale doplatil som si 20€ a mam 4jadro
ja mam 4jadro a tiez mi to zvyklo sekavat, asi kvoli 2GB ramke
ale nedavno som zistil ze ked vypnem 4. jadro, tak to skoro vobec neseka, nechapem ale je to tak
grafiku mam ati radeon hd 4850, to imo zatial staci, ale tu ramku musim vylepsit... nic som s tym pc nerobil uz vyse 2 rokov, takze je nacase
co myslite vy?
ale nedavno som zistil ze ked vypnem 4. jadro, tak to skoro vobec neseka, nechapem ale je to tak
grafiku mam ati radeon hd 4850, to imo zatial staci, ale tu ramku musim vylepsit... nic som s tym pc nerobil uz vyse 2 rokov, takze je nacase
No tak to bude brutal hardcore gaming PC. Ach jajZahoranik napísal:a ked mam vistu nemam to tu... nechaj tak kamos uz robi Gamer PC 2 jadrovy procesor 1-5 GB graficka( ci ako sa to pise) 5-6 GB Ram
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preco podla mna natom batlefield 1 pojde na full detailoch uplne v pohode a aj frames budu fasa
ale lubi sa mi postoj stylom kamarat uz sklada a daco od 1 do 5gb tam bude
to uz aspon z ucty k sebe samemu by si mohol troska postudovat co tam budes asi mat a preco to a nie tamto
Nedavno som si to kupil velmi ma to zacalo bavit, hram za snipra a chcel by som sa spytat ze ked si kupikm SA Pack ci su nejake lepsie tie zbrane...napr aky je rozdiel medzi M95 a M95 SA lebo zatial som si vsimol ze SA he strieborna co som im corkol classy. A este sa chcem spytat ci sa oplati kupit vietnam. V hre sa volam TeaPack. Keby ste stretli moju gulku vo vasej hlave 
takze bude 4 GB ram 1 GB Graficka NVIDIA a intel core 2 duo... som pozeral intel core i3 neviem co znamena i3 lebo v popise pise ze ma 2 jadra tento procesor
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 14:41)
?
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2011, 14:41)
jo a ked mam 2 jadra teraz a vypnem 1 ci 2 tak bude ist podla teba lepsieThe napísal:ja mam 4jadro a tiez mi to zvyklo sekavat, asi kvoli 2GB ramke![]()
ale nedavno som zistil ze ked vypnem 4. jadro, tak to skoro vobec neseka, nechapem ale je to tak![]()
grafiku mam ati radeon hd 4850, to imo zatial staci, ale tu ramku musim vylepsit... nic som s tym pc nerobil uz vyse 2 rokov, takze je nacaseco myslite vy?
rozdiel v sile alebo presnosti zbrani nie je ziadny, akurat mas ine skiny postav, a ine skiny poslednych unlocknutych zbrani u kazdej classyTeaPack napísal:Nedavno som si to kupil velmi ma to zacalo bavit, hram za snipra a chcel by som sa spytat ze ked si kupikm SA Pack ci su nejake lepsie tie zbrane...napr aky je rozdiel medzi M95 a M95 SA lebo zatial som si vsimol ze SA he strieborna co som im corkol classy. A este sa chcem spytat ci sa oplati kupit vietnam. V hre sa volam TeaPack. Keby ste stretli moju gulku vo vasej hlave
4 jadra som nasiel najlacnejsie AMD 92 eur