Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

stará technológia?
GTS450 má novšie pamäťe, novší PCI-E, novší DirectX, novší Shader Moder, lepšiu Unifikovanú Architektúru, vyšší výkon, nižšiu spotrebu, kvalitnejší referenčný chladič, prepracovanejšie napájanie, vyšší OC potenciál, podporu zvuku cez HDMI, lepšie škálovanie SLI, novšie jadro, lepšiu HW akceleráciu videa, oveľa oveľa vyšší výkon v CUDA a PhysX, podporu pre 32xAA, novší výrobný proces, podpora pre dynamické vylepšenie kontrastu, podpora pre vylepšenie farieb, podpora pre Tri-SLI, podpora pre 3D vision oproti 8800GTX a mohol by som pokračovať
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

nic sa ale nemeni na to ze je na tej istej urovni ako GTS250, takze vyssi vykon urcite nema, 32xAA kde to vyuzijes s takou grafikou :D, ale mas pravdu som sa preklepol malinko, je to uplne iny vyrobny proces ako mala GTS 250, ale v podstate totozne karty co sa tyka vykonu + ma este to DX11
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

pretaktovaná GTS250:
Far cry 2 : 39 FPS
defaultná GTS450:
Far Cry 2: 61 FPS
Max detaily 1680x1050
A 32xAA mi grafika potiahne aj v BC2 len ho mám off lebo nechcem mať 25 FPS.
Korag
Professional
Professional

prosim ta netrep vykonovo je ta grafika na urovni GTS 250, v niektorych aplikaciach dokonca prekonava 250tka 450tku, nemoze mat vyse 20FPS rozdiely
http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... ce?start=9
rozdiely su tak priblizne 10fps vo far cry 2, ale ako si vsimnes rozdiely su hlavne pri 8xAA a najvyssom rozliseni, t.j. okolo 30FPS co uz je na hranici hratelnosti, takze tie rozdiely v praxi nie su moc velke
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Korag napísal:Len podotknem ze za to PC co mas by som nedal ani 200€, ked je to z druhej ruky
hehe kamo si myslis ty, to by si ho musel vidiet. Zobral som zosebou typka spoluziaka s FEI manika do pc, toto bolo od rovnakeho manika len troska starsieho :D ten moj len kukal ze to dava ujco za 250€. Ramky maju chladice su tam dva HDD pricom systemovi ma 10200Rpm aj samotne hdd maju chladice. Bedna je dalej upravovana, pridavne chladenia, noctua je tam taky, komplet vnutorna vybroizolacia spravena systemom ze aj ten kamarat kukal jake upgradey ujco vymyslel. ja som este dorobil odhlucnenie od zeme to pc zapnes a pocuje iba jemne fuu, mam ho cca 4 mesiace ked som ho doniesol domov nebol ho problem posunut za 400 dalej. Maticna tam je MSI p45 Neo2-FR, a plus mechaniky dvd a dvd rw a tusim 10USB :-D. Mimo toho ze kabliky ani nevidis jak to je usporiadane a poskryvane.
Korag
Professional
Professional

To je sice pekne, ze tam je tolko dokraslovatiek a bonusov a suped HDD s 1020Rpm, ale o co ti ide ako ten PC vypada alebo o vykon? Predpokladam ze chces na nom hrat hlavne hry a 9800GT je nedostacujuca grafika v dnesnej dobe, za okolo 300 eur uz si mozes vyskladat lacne AMD stvorjadrove, ktore ma dostacujuci vykon, dvojjadro uz je vymreta zalezitost v dnesnej dobe, ale sak ked si tak urobil tak si tak urobil co narobis...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Korag
presne tak, preco kupovat Skodu Fabia ked Suber becko je vela lepsie...to by len blbec kupil ^^
Korag
Professional
Professional

Lenze kebyze porovnam jeho komp s autami tak by urcite nebol skoda fabia, ale taka skoda favorit
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OMG on nevyzera zvonka dobre on je proste dobre spraveny a nemam to na hry i ked ted sa hrajem ale to bude letom :D v principe z hier som vyrastol este na strednej az som si kupil orange box bo som cel vedet jak pokracuje pribeh gordona a raz mi kamarat napisal ze daj si TFko zahrame nainstaloval som a zrazu s toho bolo cez 500 hodin za rok tym som zacal pouzivat STEAM pravidelne a kupil aj BC2 cez vanoce tym ze Tfko sa od septembra 2010 statne do... presiel som od vianoc na BC2 a zatial dako ine hry neriesim vo velkom. A nemam pocit ze by ten komp bol zrovna Favorit. Kazdopadne BC2 to zvlada dost slusne a nemam lagy ani naprd FPS ani nic :D akurat obcas nerv ked chytim daky server de seci rank 50 a ja K/D 1/15
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Jop ale koncime s debatou ohladom PC. Na to by sa hodila vlastna tema s nazvom Porovnavajte si compy a navzajom sa posmievajte.

Ja som TF tiez hraval jak manik. Mam okolo 500 hodin ;)

Korag skusil si to co som pisal v predchadzajucom prispevku? http://www.upnito.sk/0/bm3e3tg3nqdub56e ... 8yayhb.jpg
Korag
Professional
Professional

JJ, ale to su skor nastavenia ktore ti zlepsia hratelnost a dolezite veci, mozno ze aj FPS -siek som par ziskal zda sa mi ze to je plynulejsie

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 2:57)
ako sa daju navadzat strely z raketometu? da sa to vobec? myslim z toho prveho za zenistu
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Korag napísal:JJ, ale to su skor nastavenia ktore ti zlepsia hratelnost a dolezite veci, mozno ze aj FPS -siek som par ziskal zda sa mi ze to je plynulejsie

//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 2:57)
ako sa daju navadzat strely z raketometu? da sa to vobec? myslim z toho prveho za zenistu
ak mas na mysli s RPG tak sa daju navdzat iba tracerom (oznacovacom) ktori si zvolis namiesto rucnej zbrane. Oznacis nim vozidlo ukaze sa ti na nom cerveny stvorcek zameras a palis. Ak nemas tracer tak potom jedine ak ti ho oznaci nejaky spoluhrac ktori ho ma. Osobne to ne ho nevyuzivam lebo mi chyba potom pistol ked mi dojde zasobnik v puske.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Mne osobne sa najviac pozdava
M136 At4
Jednorázová proti-tanková střela ráže 84mm vyrobená ve Švédsku. Bývá upravená pro použití s „guidance tracking“ systémem umístěným v hlavici, který střelu navádí na cíl. Je však nekompatibilní s tracer dart laserovým zaměřovačem.

Neni nad to ked zostrelite vrtulnik na velmi velku vzdialenost , ked sa naučite dobre ovladat tu raketu tak je to OP na tažku techniku ,dalšie + je ,že ma najvačši dmg :)
Prílohy
M136
M136
m136at4-small.jpg (6.28 KiB) 938 zobrazení
Stats
Stats
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

este dodam ze ked uz je tracer umiestneny tak pri zazoomovani zacne pri miereni stvorcek blikat az prestane a az vtedy funguje zameriavanie
ide to ale len s prvymi dvoma RPG
->slavo<-
Addict
Addict

Alebo ,stači ked sa zobrazi vzdialenost vedla štvorčeku v metroch potom stači vypalit .
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som si obľúbil CarlGustav. Kvalitný protipechotný raketomet :D Keďže má najväčší rádius výbuchu. Škoda len že má až tak málo DMG. Aspoň 300 by sa hodilo lebo tank nedáte ani na 8 striel ak ho jeden človek opravuje.
RPG je veľmi dobrý raketomet ale pomalé projektily má a M136 má nevýhodu že u nej nefunguje maľba. Predsa len ak vypálite na namaľovaný vrtuľník tak ho tá raketa neminie (ak nemá smoke). No pri M136 stačí menší pohyb dole či hore a ste vedľa jak jedľa. A samozrejme počas navádzania vás môžu zabiť čo naštve. No pri automatickom navádzaní to je jedno lebo raketa už letí sama.
->slavo<-
Addict
Addict

Chce to vysoky skill aby si trafil aj ked sa vrtulnik pohybuje, treba predvidat .Osobne ho najviac použivam na mape Heavy Metal , mapa je obrovská velakrat sa mi podarilo zostrelit vrtulnik aj ked bol už strašne daleko je to celkom sranda, dost ludi nato nadava lebo nemaju v podstate žiadnu šancu ked nanich leti raketa odzadu jedine vystupit :smt059
Velmi užitočne je to aj na transportne vrtulniky , kedže každy skuseny pilot si zobere do vrtulniku smoke , tak s tracerom je to problem lebo si ho odsmokuje , no ked mate M136 zaručene pojde k zemi .
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

vy by ste vrtulniky nicili len RPGckami, a co toto? :D

Korag
Professional
Professional

Najviac noobske je ked lamky co nevedia dat nic v utoku si daju snipera a kempia niekde v lesiku a a odstreluju vsetko co sa hybe, obvikle je ich aj tazke najst, toto nepochopim, ze sa taki ludia najdu v CSku na nonsteame to chapem ale aj tu?
A este ked uz padla rec o tom vrtulniku, ako sa ho naucim ovladat? :D Ziadny ttorial ani nic pride mi to dost zlozite, hned jak vzlietnem tak sa vyje***. :/
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No nesmies byt lama ;) Ja som hned na prvy krat siel v pohode ;)
Proste WSAD a mysou ho naklanas ;)

Btw na to je ten RECON tak robeny :D Preco ma asi maskovanie? Presne na to je ;)
Napísať odpoveď