Battlefield: Bad Company 2
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
Mne sa to stava za recona. Strelim don z M95 a zrazu mi da on HS a mal 100% HP. No mne ten hitmaker dalo (ineho som netrafil bol tam sam bezal ku mne).
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2011, 0:41)
Kur*a ze nikoho to nezaujima? Pisali ste o tom tak som reagoval ze to blbne aj mne nie len jemu.
Znizovat karmu uza take hovadiny. BANY by som daval. Aj ked na karme mi nezalezi. Nastastie.
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2011, 0:41)
Kur*a ze nikoho to nezaujima? Pisali ste o tom tak som reagoval ze to blbne aj mne nie len jemu.
Znizovat karmu uza take hovadiny. BANY by som daval. Aj ked na karme mi nezalezi. Nastastie.
Netreba hrat na americkych serveroch s pingom 400, potom fakt nic netrafite 
-
Michaelo
Hardcore addict
ja som si nastavil Europu a hram len na europskych serveroch
a pingy v pohode.
-
Runes
Addict
tak dako ja tiez dam hladat server a dam zoradit podla pingu a prva gameska co sa mi lubi hrajem
sak vacsina server pri pingu nad 220 odpaja. TO s tym strielanim az tak neriesim ale najvac ma stve ze skoci namna blbec asi zmetra donho nasupujem 40mm granade a jemu to nic nespravi a to sa mi stava casto bo vacsinou do neznama idem s nim a ked dakoho vidim strelim ho a prepnem na normal mode a kropim akurat ze ked ma dakto prekvapi ze stoji hned za rohom reflexivne to strelim a granat nic to iste ako ked clovek streli granat pod svoje nohy len sa vcucne do zeme bez damageu
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vyšiel nový patch. Aké sú rozdieli v FPS?
wtf?! ked som to vypol cez ctrl+alt+del neuložilo.myslel som si že to tak je ked som to hentak vypol že mi to neukladá, no a teraz som normálne hral a vypol cez exit a neuložilo mi skoro celý level , už ma to sere to čo stým je? nechápem,už som takto premrhal cca 4 levely, chytím to a zahodímMichaelo napísal:Jo moze to byt tym. ALT+F4 ti vypne cely proces. Tym to byt moze. Aj ked ono by ti to malo ulozit statistiky on the fly.
-
Michaelo
Hardcore addict
Problém je buď u teba v PC alebo na serveroch kde hráš. Mne neuložilo len raz aj to preto že im padol server.
Napíš na podporu.
Napíš na podporu.
zaznamenali ste nejake vyrazne zmeny po novom patchi?
-
xH4wK
Ziadne vyrazne zmeny neboli planovane...
Iba male zmeny a upravy, hlavne odstranili DRM takze kto s tym mal problem toho to potesi.
Inak dostal som prvy krat v BC2 blue screen po patchi, nieco na tom bude
Iba male zmeny a upravy, hlavne odstranili DRM takze kto s tym mal problem toho to potesi.
Inak dostal som prvy krat v BC2 blue screen po patchi, nieco na tom bude
ked si updatnem hru zmizne mi level.. ?
@sHark1996
logicke uvazovanie asi nemas moc natrenovane
logicke uvazovanie asi nemas moc natrenovane
nikdy som to nerobim tak co ??? nie kazdy je maniak ako ty
som to nerobim? 
ty sa asi nikdy nemylis vsak.. podla tvojej kramy mozete mi odpovedat na otazku?
-
xH4wK
Nie nezmizne, rank sa synchronizuje s tvojimi statistikami a teda ak nevymazes svojho vytvoreneho hraca cez EA account tak ti nema preco zmiznut.
diki moc jeden rozumny clovek ktory vie poradit
Ahh, uz mi to updatuje 40 minút, stiahnuté 1Gb dát a to neni ani v polke. Určite tam niesu žiadne podstatné zmeny?
-
Runes
Addict
hehe je to jedno bez noveho updateu sa na server nepripojis
daka bohu za steam 
-
xH4wK
Stahujte tu, ak vam updater failuje.
Kód: Vybrať všetko
http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2/Static/BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exeRe: Battlefield: Bad Company 2
Keď som sa pítal či sú tam neaké podstatné zmeny som to nemyslel tak, že či sa mi to oplatí sťahovať. Viem že update potrebujem keď chcem hrať MP. Mne len bolo divné že niečo čo má takmer 2,5GB neprináša žiadnu podstatnú zmenu. V takom balíku dát by som čakal aspoň dve nové mapy.