Battlefield: Bad Company 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield: Bad Company 2
asi znovu stiahnem BFBC2 lebo som teraz zistil že mi ostáva 1 kill do 4. goldstar s M1911 
od vcera mi nejde najst ranked servery, ma niekto podobny problem?
-
Cituschopny
Amateur
Fuuu na Bad Company mam vela peknych spomienok
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/MEDLEE/#infantry
Doba ide dalej nech zije BF3
Doba ide dalej nech zije BF3
-
romulus2211
Light Expert
čaute ...oplatí sa kupovať Battlefield 3, je lepší ako BC2? ..ak nie , čo je tam zlé ? .. v MULTIPLAYER-i
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to o tebe
ja osobne mam pocit ze kebych nehral BC2 tak by sa mi lachsie zvikalo na B3 ale faktom ostava ze ked som zacal hrat BC2 som bol stale death ted som zacal hrat B3 a este si K/D drzim v pluse dezto na BC ho mam 0,9. Proste v B3 mi dako splyvaju vojacikovia s okolim a ovela rychlejsie tu padnes a ovela tachsie trafis
. Ale zasa je tu ovela viac volnosti upgradeov da sa tu viac a viacmenej si to aj viac pyta teamovu spolupracu. B3 je fasa hra ale ked si pockas daky piatok kym vyladia vsetky zadrhele co sa deju v hre a zaroven aj klesne cena nic nepokazis. Sam som cel cakat aspon do jari ale dako ma ukecala vianocna cena na origine za 24.99 
Cize oplatit sa oplati ale v pohode si uzivaj BC2 a ked uz ti to fakt neda spavat kup B3. BTW tuna expis kazdu osobnost osobitne co sa tyka zbrani system je ovela zdlhavejsi ako v BC2 cize ked to kupis budes si hru uzivat ale budes ju hrat nasilu aby si si zlepsil zbran ... cize je to zrut casu neodporucam ked mas skuskove akurat, ja v stredu skusku a moc som to nevidel :S
Cize oplatit sa oplati ale v pohode si uzivaj BC2 a ked uz ti to fakt neda spavat kup B3. BTW tuna expis kazdu osobnost osobitne co sa tyka zbrani system je ovela zdlhavejsi ako v BC2 cize ked to kupis budes si hru uzivat ale budes ju hrat nasilu aby si si zlepsil zbran ... cize je to zrut casu neodporucam ked mas skuskove akurat, ja v stredu skusku a moc som to nevidel :S
-
romulus2211
Light Expert
Dikes Runes .. no ja chcem vyskúšať B3 lebo v BC2 ma už nebaví hrať , aj keď mám nahratých niečo cez 40 hodín iba.
a preto sa pýtam , že či sa oplatí kupovať lebo aj tá cena sa mi zdá vysoká na E-shopoch sa pohybuje okolo 40€ a toľko za hru dať nechcem.
a preto sa pýtam , že či sa oplatí kupovať lebo aj tá cena sa mi zdá vysoká na E-shopoch sa pohybuje okolo 40€ a toľko za hru dať nechcem.
No ked ta nudi BC2 tak BF3 ta bude nudit asi tiez. BF3 si mozes predstavit ako BC3.
nechapem naco sa pytas ked aj tak nechces dat 40€ za hru
-
chlapec10
Addict
skor tak 15 az 17 eur vratane dorucenia koduromulus2211 napísal:Dikes Runes .. no ja chcem vyskúšať B3 lebo v BC2 ma už nebaví hrať , aj keď mám nahratých niečo cez 40 hodín iba.
Ako to vyzerá z vietnamom? Je naň dostatok serverov? Ide o to že klasické BC2 mapy mám už obohraté, BF3 mi nesadol a vôbec ma nebaví, tak rozmíšlam nad vietnamom. Len nechcem kupovať niečo čo už nik nehráva, takže ako to tam vyzerá.
Strasne malo ludi to hra.lubmar napísal:Ako to vyzerá z vietnamom? Je naň dostatok serverov? Ide o to že klasické BC2 mapy mám už obohraté, BF3 mi nesadol a vôbec ma nebaví, tak rozmíšlam nad vietnamom. Len nechcem kupovať niečo čo už nik nehráva, takže ako to tam vyzerá.
EDIT: Screen hovori za vsetko
tie pingy wtf ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ping v BFBC2 blbne. Ja som ešte ping pod 200 nevidel.
MichalkoOo napísal:ping v BFBC2 blbne. Ja som ešte ping pod 200 nevidel.
to aby som tu poslal screenshot:) ..ja hravam na serveroch s pingom cca 15 - 50
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ja som za 100hrs ping pod 200 nevidel. Neviem v čom to je.
jou ako spravim avenger kill ?
avenger = pomstitel
t.j. on ta zabije.. a ty mu to vratis (pokial mozno okamzite)
t.j. on ta zabije.. a ty mu to vratis (pokial mozno okamzite)
Hmm, presne toho som sa obával, no nič budem musieť dať ešte šancu tomu BF3.
-
Runes
Addict
hmm som necakal ze az tak nehrate ale osobne ma vietnam tez dako nezobral akurat ta hudba je peckova 
dal som vyhladat server bez filtra a nasledne zoradenie podla hracov na serveri a vysledok na obrazku az ma to zarazilo
dal som vyhladat server bez filtra a nasledne zoradenie podla hracov na serveri a vysledok na obrazku az ma to zarazilo
nie teba, ale tvojho spoluhraca musi zabit, a ty ho hned na to zabijes -> pomstis ho