Lepsie optimalizoavne to urcite nieje, ja by som povedal ze v niektorych momentoch mi to ide horsie ako betaAvAtAr napísal:neviete ci je to lepšie optimalizované nez BETA?
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
vie mi niekto poradit??
v hre mi furt vypisuje ze SAVING..ale ked vyjdem z hry a zapnem od znova tak kde treba dat load alebo nieco aby mi isla hra kde som skoncil naposledy?
v hre mi furt vypisuje ze SAVING..ale ked vyjdem z hry a zapnem od znova tak kde treba dat load alebo nieco aby mi isla hra kde som skoncil naposledy?
-
666pounder
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, nainstaloval som hru, skopiroval vsetky subory z cracku no blbne mi jedna vec.. zatial som hral len prvu misiu, no takmer vobe nieje pocut co vravia kolegovia.. pocujem len hudbu a to co oni vravia je uplne tichy nezrozumitelny suchot.. ako to napravim?
napravo v hlavnom menu mas take, ze Resume gamedavids5 napísal:vie mi niekto poradit??
mne to cez to naloaduje v pohode
majik
ale mne to nenaloaduje
ale mne to nenaloaduje
tak potom neviem...mne to fici zatial v pohode...skus reinstall alebo aplikovat nanovo liecivo
-
aviceN
Guru
to iste robi aj kamaratovi...skus nove ovladace na grafiku666pounder napísal:Zdravim, nainstaloval som hru, skopiroval vsetky subory z cracku no blbne mi jedna vec.. zatial som hral len prvu misiu, no takmer vobe nieje pocut co vravia kolegovia.. pocujem len hudbu a to co oni vravia je uplne tichy nezrozumitelny suchot.. ako to napravim?
-
Nadeo
Guru wannabe
Presiel som to pred chvilou, dej je dobry celkom. Ta destrukcia je fakt super
. Je to hra hlavne o multiplayeri, to by bola urcite sranda. Mozno si to kupim... (asi o to islo EA ked "nahodou" leakli hru
)
Na to že to je primárne multiplayerová hra tak sp bol super..Už sa teším na origo 
A ked chcem hrať multiplayer musím mať Original ???
A to HBQO v nastaveniach ci jak to je ?? to je na co dobre ?? 
@rasko333: to dá asi rozum, nie?
-
paracentesis
VIP
Prave jsem si objednal na ebay Limited Edition v prepoctu za 522,- Kc i s postovnym. Ti zlodeji u nas za standartni verzi chteji 1099,- Kc
¨
Kdo by mel zajem tak tady to mate: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 3300wt_939
Kdo by mel zajem tak tady to mate: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 3300wt_939
-
Ba-Yo
Light Professional
on zle polozil otazku mal sa spytat ci sa da hrat bez original cez netDedomil napísal:@rasko333: to dá asi rozum, nie?
mozno sa najde nejaky sposob ale sanca je mala
Noo ako napisal Ryan_Cooper_33
Či sa bude dať hrať multiplayer bez original ???
A kolko asi stojí original ???
Či sa bude dať hrať multiplayer bez original ???
A kolko asi stojí original ???
-
Ba-Yo
Light Professional
na tom ebay (3 prispevky vyssie) to stoji 20 ecok ja osobne som to uz objednal ale plati to iba do 15. marca
Uvažujem že si to tiež kúpim
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 14:17)
Škoda že len do 15.marca bude takato suma 20€
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 14:17)
Škoda že len do 15.marca bude takato suma 20€
Je to spolahlivé z toho e-bay?..keďže peniaze tlačia tak by som to rád zobral..do 15-teho je ešte ale čas..
-
paracentesis
VIP
Vypada to na spolehliveho prodejce (podle hodnoceni ostatnich nakupujicich) a zatim jsem s ebay nemel zadny problem. Zbozi vzdycky dorazilo a v jednom pripade kdy ne, mi paypal vratil bez problemu penize.
dufam ze zartujesOpak napísal:Je to spolahlivé z toho e-bay?..keďže peniaze tlačia tak by som to rád zobral..do 15-teho je ešte ale čas..
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 16:25)
Filipito napísal: dufam ze zartujes, 9165 predanych veci 99,9% feedback, neviem co viac chces